Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCovid-19 advies kantoor?

Burobas als COVID-19 kantoor adviseur?

Het onwerkelijke is werkelijkheid geworden, het lijkt alsof we in een beklemmend filmscenario terecht zijn gekomen en iedereen moet nu schakelen en kijken naar manieren om met corona op het werk om te gaan. Velen zullen nu zoeken naar een COVID-19 kantoor adviesbureau.

Het coronavirus is een probleem dat wij allemaal voor de lange termijn het hoofd moeten gaan bieden, maar nog niemand is al een echte expert op dit gebied. Voor de korte termijn, om bedrijven door te laten werken worden plexiglas schotten, afzet linten en handgels ingezet, maar op de lange termijn zullen mensen zich daar toch niet prettig bij voelen.

Een covid-19 kantoor adviesbureau ligt in het natuurlijke verlengde van de expertise van Burobas

Burobas heeft over de jaren een duidelijke visie ontwikkeld op werkomgevingen waarbij de gezondheid en het welzijn van de medewerkers centraal staat. Wij ontwikkelen kantoorontwerpen en adviseren rondom ruimtelijkheid, lichtgebruik, maar ook een groene omgeving met wanden vol echte planten en goede luchtkwaliteit. De luchtkwaliteit wordt nu meer en meer benadrukt.

Nog niet alles is duidelijk rondom het coronavirus en bijvoorbeeld de aerosols, maar dat schone lucht van belang is voor de gezondheid is een van onze speerpunten. Wij hebben dan ook goede contacten in ons netwerk met luchtinstallatieadviseurs. Wij zetten deze kennis graag in en bieden ons dan ook aan als COVID-19 adviesbureau.

Wij helpen u graag met COVID-19 advies voor uw kantoor

Het probleem rondom corona en de werkomgeving zal niet zomaar verdwijnen en het zal uiteraard worden opgenomen in de vereisten waar een veilige werkomgeving aan moet voldoen. Als covid-19 kantoor adviesbureau kijken wij graag samen met u naar wat op de korte termijn inzetbaar is om uw bedrijf gaande te houden, maar wij kunnen u zeker ook voorzien van covid-19 advies voor uw kantoor voor de lange termijn.

Op onze website ziet u door ons gerealiseerde projecten, waarbij onder andere ruimtelijkheid centraal staat. Dit geeft een goede indruk van onze visie op de gezonde werkomgeving.
Neemt u gerust contact met ons op als u op zoek bent naar covid-19 advies voor uw kantoor of werkplek.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!