Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Bergen, De Beeck, commissiekamer | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCoronaproof werkomgeving?

De coronaproof werkomgeving: op zoek naar nieuwe oplossingen

Wat zijn coronaproof werkomgevingen en hoe geven we daar invulling aan? Een nieuwe tijd is aangebroken en iedereen moet schakelen. Langzaamaan gaan we weer aan het werk en zowel werknemers als werkgevers vragen zich af waar coronaproof werkomgevingen eigenlijk aan zouden moeten voldoen. De anderhalve meter samenleving zal de kantoorinrichting gaan bepalen en men is zich uiterst bewust van de handenhygiëne waardoor een vaste werkplek meer terug zal komen op het kantoor.

Ook thuiswerken heeft zich bewezen en zal een grotere rol gaan spelen. Wij voorzien dan ook dat het kantoor, meer dan ooit tevoren, als een sociale ontmoetingsplaats zal gaan functioneren. Voor bepaalde momenten is overleggen van groot belang en elkaar ontmoeten soms een must voor het creatieve proces. Na deze teambijeenkomsten zal ieder weer verder werken op een vaste werkplek, dit kan thuis of weer vaker op een vaste eigen werkplek op het kantoor.

Verschilt een coronaproof werkomgeving eigenlijk veel van een gezonde werkomgeving?

Hoe een werkomgeving corona veilig te maken, is de grote vraag op dit moment en nog niemand kan zich op dat vlak een specialist noemen. Wij zijn interieurontwerpers van kantooromgevingen voor onder andere het onderwijs en de zorgsector. Onze specialiteit is het ontwerpen van een gezonde werkplek en een hygiënische omgeving ligt daarbij voor ons in het verlengde van wat wij al doen. Wij hebben al vele projecten opgeleverd waarbij ruimtelijkheid en een groene en veilige omgeving met schone lucht centraal staat.

Ook hebben wij ervaring met kantoorontwerpen voor het nieuwe werken of agile werken, waarbij scrum teams regelmatig korte teamoverleggen hebben en daarna weer zelfstandig aan de slag gaan. Het thuiswerken heeft zich momenteel bewezen en zal zeker verder worden doorgevoerd, wat voor ons past in de lijn van gezond werken en zal bijdragen aan een coronaproof werkomgeving.

Het inrichten van coronaproof werkomgevingen ligt in de lijn van ons specialisme

Kijk eens rond op onze website waar wij veel van de door ons gerealiseerde projecten laten zien. De door ons opgedane kennis kunnen wij nu goed inzetten bij het oplossen van problemen waar kantoren en bedrijven nu door de coronacrisis tegenaan lopen.

Burobas kijkt graag met u mee hoe uw huidige werkomgeving corona veilig kan worden gemaakt. COVID-19 is een wake-up call voor ons allemaal, maar wij zien het als een uitdaging om onszelf nog verder te verbeteren zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan een goede, veilige en gezonde werkomgeving voor de toekomst.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!