Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCoronaproof kantoor?

Coronaproof kantoor: een uitdaging voor de toekomst

Is mijn kantoor coronaproof? Deze vraag zal menig werkgever en werknemer zich nu stellen. Corona heeft voor iedereen het leven door elkaar geschud en de totale kijk op leven en werken flink op scherp gezet. Iedereen is zich, meer dan ooit tevoren, bewust van de werkomgeving en de hygiëne. Het is dan ook van groot belang dat mensen zich veilig kunnen voelen op hun werkplek en mensen zullen kritischer kijken naar de werkgever of deze zich met hun welzijn zal bezighouden.

Een gezonde werkomgeving is van groot belang voor ieders welzijn en Burobas is al jaren lang een voorloper op dit gebied.

Coronaproof kantoren: een gezonde werkomgeving is het specialisme van interieurburo Burobas

Niemand is op dit moment nog een specialist op het gebied van coronaproof kantoren, maar onze specialisatie ligt al jaren bij de gezonde werkomgeving waarbij ruimte, schone lucht, een groene natuurlijke omgeving centraal staan.

Wij hebben ruime ervaring met het nieuwe werken of het agile werken met scrumteams, waarbij groepen korte bijeenkomsten hebben en daarna zelfstandig de onderdelen verder uitwerken op een eigen werkplek of thuis. Op onze tekentafel geen werkplekken dicht op elkaar, welke nu overhaast door plexiglasschotten worden gescheiden. Wij hebben al jaren een visie op gezond werken en het ontwerpen van een coronaproof kantoor willen wij hierin doorvoeren. De oplossing ligt volgens ons niet bij een tijdelijke aanpassing met linten, tape en plexiglas schotten, maar in het duurzaam creëren van een gezonde werkomgeving.

Hoe maak je een kantoor coronaproof?

Onze kantoorontwerpen richten zich al jaren op een gezonde werkomgeving en wij gaan dit nog scherper op alle punten doorvoeren. Het thuiswerken heeft zich in deze periode kunnen bewijzen. Wij zien coronaproof kantoren, nog meer dan tevoren, waarbij het kantoor als een sociale ontmoetingsplek zal functioneren. Teams zullen daar samenkomen om projecten op te pakken, vorm te geven, te overleggen en brainstormen waarna mensen aan een persoonlijke werkplek zullen doorwerken of thuis aan de slag zullen gaan. Het kantoor zal ruim van opzet moeten zijn om iedereen zijn eigen veilige omgeving en afstand te kunnen garanderen, dit komt ons inziens een gezonde werkomgeving alleen maar ten goede.

Burobas heeft ruime ervaring met het inrichten van een gezonde werkomgeving en wij kijken dan ook graag samen naar oplossingen voor uw coronaproof kantoor, dit kan een bestaande omgeving zijn die anders moet worden ingericht of wij helpen u met een duurzaam nieuw ontwerp voor de nabije toekomst.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!