Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Kusters, ontwerp kantoor, transparantie, high-end kantooromgeving, Oss

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCorona kantoor inrichting Eindhoven?

Op zoek naar een goede corona kantoor inrichting in Eindhoven?

Momenteel is iedereen volop bezig met de zoektocht naar mogelijkheden om een kantoor opnieuw in te richten zodat het voldoet aan de richtlijnen rondom een corona veilig kantoor. Dit is voor alle mensen op de werkvloer van belang, al zal iedereen er met een ander oog naar kijken. De werknemer zal zich afvragen: doet mijn werkgever genoeg om mij een corona veilige werkomgeving te bieden en andersom zal de werkgever volop zoeken naar de manieren om het bedrijf veilig te kunnen voortzetten.

Burobas is een interieurontwerp en interieur advies buro gevestigd in Eindhoven. Wij werken al jaren met volle inzet aan gezonde werkomgevingen en we zijn nu voor een aantal klanten in Eindhoven en omgeving bezig om te kijken hoe dit nog verder door te voeren naar een veilige corona kantoor inrichting.

Burobas; dé corona kantoor inrichter expert van Eindhoven!

Nee, zo willen en durven wij ons niet te noemen. Nog niemand is expert op dit gebied en zolang nog niet alles duidelijk is zal dat ook nog wel even duren. Wel is voor ons duidelijk dat opeengepakte buro’s met een plexiglas schotje ertussen niet de oplossing voor de toekomst zal gaan zijn. Dé corona veilige kantoorinrichting ligt nog niet vast, maar onze visie op gezond werken en de toekomst van het nieuwe werken gaan wij wel verder uitdiepen.

Eens te meer is duidelijk geworden dat thuiswerken kan en dat veel mensen dat ook graag zouden willen doorzetten. Wij verwachten dan ook dat de veilige corona kantoor inrichting meer zal voorzien in ontmoetingsplekken voor teambijeenkomsten en vergaderingen. Samenkomen zal voor het creatieve proces van groot belang blijven. Daarna kan ieder weer aan de slag op een thuiswerkplek of een toegewezen vaste werkplek op de locatie.

Is het ons doel om de corona kantoor inrichter expert van Eindhoven te worden?

Corona veiligheid is voor ons geen doel op zich, wij werken graag aan gezonde werkomgevingen voor de toekomst. Het nieuwe werken of ook wel het agile werken met scrumteams zal meer en meer de norm gaan worden. Een gezonde werkomgeving zou per definitie een corona veilige werkomgeving gaan inhouden.

Op onze website laten wij door ons gerealiseerde gezonde kantoorinrichtingen in Eindhoven en omgeving zien. Kijkt u rustig eens rond en neem contact op als u vragen heeft. Wij kijken graag met u samen naar een tijdelijke oplossing maar ook hoe op een duurzamere manier uw kantoor inrichting gezond en veilig kan worden gemaakt.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!