Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Bergen, De Beeck, commissiekamer | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCorona interieuradvies Eindhoven

Op zoek naar interieuradvies rondom corona in Eindhoven?

Niemand weet nog precies hoe de toekomst er uit gaat zien, maar we moeten nu snel schakelen om allemaal veilig te kunnen werken. Het nieuwe werken, waarbij team overleggen en zelfstandig uitwerken in de versnelling zal raken. Het opeengepakte burowerk of de wisselende flexplek zal naar alle waarschijnlijkheid minder ingezet gaan worden en vraag naar een eigen vaste werkplek of naar thuiswerken zal harder gaan klinken. Daar moeten oplossingen geboden gaan worden. Interieuradvies om corona veilig te kunnen werken geven wij dan ook graag en ligt in het verlengde van wat Burobas al jaren doet: werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Dé corona interieuradvies expert van Eindhoven en omgeving voor uw kantoor

Zo zullen wij ons zeker niet noemen, nog niemand kan zeggen dat ze het beste corona interieuradvies geven, want er is nog veel niet duidelijk en dit probleem te nieuw om die titel te kunnen voeren. Wel is Burobas al jarenlang gespecialiseerd in kantoorontwerpen die gericht zijn op een gezonde werkomgeving en het nieuwe werken.

Onze visie op het kantoorontwerp is met name gericht op een gezonde en veilige werkomgeving waarbij ruimtelijkheid, schone lucht, goed licht en het welzijn van medewerkers op de voorgrond staan. Corona komt nu onverwacht om de hoek kijken en veel kantoren gaan aan de slag met plexiglasschotjes, afzetlinten en handgels. Dit zijn tijdelijke noodmaatregelen en is niet ons idee voor een duurzame oplossing.

Wij geven vanuit onze expertise corona interieuradvies

Burobas heeft zich bewezen op het vlak van het nieuwe werken of agile werken en wij voorzien dat dit in de toekomst nog verder zal worden doorgevoerd. De werkvloer zal meer en meer gaan functioneren als een sociale ontmoetingsplaats, waar mensen elkaar inspireren, waar vergaderd wordt en andere belangrijke sociale momenten in het werkproces plaats zullen vinden. Het uitwerken zal dan gebeuren op een eigen toegewezen werkplek of thuis.

Ruimtelijkheid, een groene omgeving, schone lucht en prettig licht zijn manieren die wij inzetten om tot een gezonde omgeving te komen en wij gebruiken onze kennis graag om u te voorzien van interieuradvies, rekening houdend met corona. In samenspraak met opdrachtgevers kunnen we tot tijdelijke oplossingen komen, zoals grotere ruimtes en specifieke routing, maar uiteraard kijken we ook graag naar oplossingen die duurzaam kunnen worden doorgevoerd. Het probleem van corona is voorlopig nog niet van de baan en gaat voor ons een vast onderdeel vormen van onze visie op het nieuwe, gezonde werken.

Burobas is bereikbaar voor corona interieuradvies in Eindhoven en omgeving, neemt u gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!