Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

IGS GeboJagema, wachtzit, ontwerp kantoor, kantoorinrichting, akoestische wanden, gestoffeerde wanden, vilten wanden, viltwand | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCorona advies werk?

Burobas als corona werk adviseur

Veel werkplekken zullen niet meer bruikbaar zijn door de 1,5 meter maatregel en wij voorzien dat het werken op kantoor zeker blijvend zal veranderen. Bureaus te dicht op elkaar, gescheiden door plexiglas zullen wij dan ook zeker niet als corona advies voor op het werk geven. Wij zijn geen voorstander van de volle rijen té krappe werkplekken naast elkaar en daarom houden wij ons al jaren bezig met ruimtelijke interieurontwerpen, waarbij de gezondheid en het welzijn van de medewerkers centraal staat.

Corona advies werk ligt in het verlengde van onze expertise

Dé corona werk adviseur bestaat nog niet, maar ons specialisme ligt wél op het gebied van een gezonde werkomgeving. Dit zetten wij al in vanaf de entree waar bezoekers binnenkomen. Geen kleine wachthokjes, maar een ruime en lichte entree en waar de verdiepingen niet met elkaar door nauwe liften zijn verbonden maar juist open en ruime trappenhuizen met veel daglicht en groene elementen. Schone lucht is een belangrijk onderdeel van een gezonde werkomgeving en wij hebben dan ook betrouwbare installatieadviseurs in ons netwerk die ons al jaren bijstaan. Vanuit deze kennis en ervaring durven wij ons nu ook als corona werk adviseur aan te bieden.

Waarmee kunnen wij helpen als corona werk adviesbureau?

Voor de snel in te zetten oplossingen kijken we naar ruimte. Misschien is een kleine uitbreiding mogelijk waardoor de werkplekken over een groter oppervlakte kunnen worden verdeeld, maar het thuiswerken heeft zich nu ook kunnen bewijzen en dat past goed in de lijn van het nieuwe, agile werken. Hierbij zijn regelmatig korte teamoverleggen en werken mensen daarna zelfstandig verder aan hun taken. Dit kan ook vaak thuis gebeuren, waardoor bestaande weer ruimte kan vrijkomen voor een ruimere locatie voor overleg of vergadering.

Als interieurontwerpers voor kantooromgevingen voor met name het onderwijs en de zorgsector kunnen wij onze kennis nu goed inzetten en ons als corona werk adviesbureau aanbieden.

Kijkt u eens naar de projecten die wij al hebben gerealiseerd, dat geeft een goede indruk van waar wij voor staan als we zeggen dat wij ons inzetten voor een gezonde werkomgeving.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!