Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Stichting NiKo De Nieuwpoort, interieur entree, interieur met haard, fotolijsten interieur | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingComfortroom?

Comfortroom

Het is voor mensen die dementeren belangrijk om in een omgeving te verkeren waar herkenbaarheid en vertrouwdheid aanwezig zijn. Een ruimte die er helemaal op is ontworpen om deze mensen helemaal tot rust te laten komen. Bij Burobas hebben we veel ervaring met het ontwerpen van comfortrooms, plekken die speciaal zijn ontwikkeld om positieve prikkels te geven. We gebruiken hierbij elementen van vroeger, in een inrichting die verder wel heel modern is. We proberen een balans tussen oud en nieuw te vinden die aanspreekt en die ervoor zorgt dat comfort rooms succesvol zijn.

Het ontwerpen van een comfort room

In een comfort room kunnen mensen met dementie zich rustig voelen. Het is een ruimte die er speciaal op is ontwikkeld om een aangenaam gevoel op te roepen. Indien u een instelling heeft waar dementerende mensen worden opgevangen, dan raden wij u aan om eens met Burobas contact op te nemen. Wij zetten onze ervaring op dit gebied graag in om u te helpen de ideale ruimte te creeren voor uw bewoners. We betrekken medewerkers en bewoners bij het inrichten van een bepaalde ruimte. Het is uiteraard belangrijk dat hier ook de juiste zorgmeubelen in worden gebruikt.

Advies voor uw comfortroom

We hebben wij Burobas al meerdere comfort rooms ontworpen. Speciale ruimtes waar dementerende mensen met veel plezier en rust kunnen verblijven. We kijken naar het DNA van een locatie en onderzoeken wat de leefsituatie is. Bij een interieur van een comfort room moet het er allemaal niet te bedacht uitzien. Beter is het om een ruimte te scheppen waarbij u het idee heeft dat deze is ontstaan. Meer weten? U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw wensen met ons door te nemen. Samen met u gaan we er dan voor zorgen dat u een ruimte krijgt die helemaal aan uw wensen, maar vooral ook aan die van uw bewoners, voldoet.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!