Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz Centraal De Meregaard, HIC-omgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingComfort room psychiatrie?

Comfort room psychiatrie

Het is voor psychiatrische inrichtingen heel belangrijk om hun patienten een plek te kunnen bieden waar ze tot rust kunnen komen. Stel dat een patient een aanval heeft waarbij de onrust de overhand neemt. Dan is het goed om deze persoon in een ruimte te kunnen zetten waar rust heerst, en waar het mogelijk is om veilig te zijn zonder mogelijkheden zichzelf iets aan te doen. Bij Burobas helpen we u graag bij ontwerp en inrichting van een dergelijke kamer. We hebben veel ervaring met het inrichten van een comfort room voor psychiatrie en zetten onze ervaring ook graag in voor uw instelling.

Een psychiatrie comfort room

Een comfort room is een kamer waar mensen tot rust moeten kunnen komen. Vroeger werden mensen in een isolatieruimte gezet, waar niks aanwezig was waarmee de patient zichzelf iets aan kon doen. Door de jaren heen is het besef ontstaan dat het beter is om een dergelijke kamer op een andere manier in te delen. Een comfort room voor psychiatrie is nog steeds een kamer waar men zichzelf niks aan kan doen, maar dan met een ander soort inrichting. De nadruk ligt nu meer op het rustgevende aspect, een kamer met louter positieve prikkels waar mensen die in een crisis zitten even helemaal tot rust kunnen komen.

Meer weten over een psychiatrie comfort room?

We vertellen u graag meer over onze ideeen voor de comfort room. Als wij bezig gaan met de ontwikkeling van een dergelijke kamer, dan betrekken we niet alleen onze opdrachtgever hierbij, maar ook de mensen die van de kamer gebruik gaan maken. We gaan graag samen met u bekijken hoe wij de kamer dusdanig in gaan richten dat het echt een rustgevende kamer is waar mensen weer terug kunnen komen bij zichzelf. Neem vandaag nog contact met ons op als u een afspraak met ons wilt maken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!