Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Muiderslotstraat Breda, interieurarchitect breda, huiskamer, haardmeubel, ruimtedeler, huiskamer ggz | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingComfort room inrichting?

Comfort room inrichting

Een comfort room is een kamer waar mensen de mogelijkheid moeten hebben om eens helemaal tot rust te komen. Een kamer voor mensen die in een crisis zitten en die zichzelf wat aan zouden kunnen doen als ze in een kamer zitten die niet is geoptimaliseerd. Er moet bij een comfort room inrichting zodoende rekening gehouden worden met een groot aantal verschillende zaken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het een kamer is die helemaal op het welzijn van de patienten is afgestemd. Bij Burobas hebben we veel ervaring met de ontwikkeling van dergelijke kamers. We helpen u dan ook graag met de inrichting van comfort room.

Een comfort room inrichten

Het is belangrijk om uw bewoners het beste te bieden wat er mogelijk is. Als wij aan de slag gaan met een comfort room inrichting, dan houden we hierbij overal rekening mee. Wat zijn rustgevende elementen waarmee iemand zichzelf niks aan kan doen? Het is bij de inrichting van comfort room zo dat wij altijd de opdrachtgever, maar ook de gebruiker van een kamer, zoveel mogelijk betrekken bij de inrichting. Zo wordt het een kamer die helemaal op uw wensen is afgestemd. Een kamer die daadwerkelijk rustgevend werkt. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u voor inrichting van comfort room altijd even contact met ons opnemen.

Laat Burobas uw comfort room inrichten

Bij Burobas hebben we vele jaren ervaring met het inrichten van gebouwen, instellingen, ziekenhuizen en speciale ruimtes in zorginstellingen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt op deze website ook een groot aantal voorbeelden zien van inrichtingen die wij eerder hebben verzorgd. Zo krijgt u een goed idee van onze stijl en het idee achter onze ontwerpen. Dit lichten wij graag nog een keer verder aan u toe.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!