Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz Centraal De Meregaard, HIC-omgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingComfort room GGZ?

Comfort room GGZ

Bij een GGZ instelling zitten jongeren die problemen hebben met hun geestelijke gezondheid. Het is dan belangrijk dat deze jongeren zo goed mogelijk worden opgevangen. Soms is het voor deze jongeren nodig om even in een ruimte te verblijven waar ze tot rust kunnen komen. Deze ruimte noemen we een comfort room. Bij Burobas hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van comfort rooms. Heeft u een comfort room voor GGZ nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We gaan graag samen met u bekijken wat uw wensen zijn op het gebied van deze ruimte, en hoe wij deze voor u gaan laten uitkomen.

Een GGZ comfort room ontwerpen

Een GGZ comfort room moet aan een groot aantal eisen voldoen. Het is per slot van rekening een ruimte met een zeer belangrijke functie. Jongeren met geestelijke problemen die in een crisis verkeren, of die hier net uit zijn gekomen, moeten een plek hebben waar ze zijn afgesloten van al te intense prikkels. Deze ruimte kunnen wij voor u ontwerpen. Een comfort room is een alternatief voor een isolatieruimte, wat toch een plek is waar geen prikkels zijn, maar waar jongeren ook geen positieve impulsen krijgen. Een comfort room biedt deze impulsen wel en draagt er zo aan bij dat jongeren weer tot rust kunnen komen.

Meer weten over een comfort room voor GGZ?

Bij Burobas gaan we graag met u om tafel zitten om een comfort room voor GGZ te ontwikkelen. Het is per slot van rekening heel belangrijk dat u jongeren met problemen een ruimte biedt waar zij zich aangenaam in kunnen vinden. Waar zij gesteund worden om een uitweg te vinden uit de crisis waar zij in verkeerden. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar ervaren ontwerpers, die samen met u gaan bekijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn op dit gebied.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!