Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCirculaire interieur inrichting?

De circulaire interieur inrichting: op weg naar een gezonde en duurzame toekomst

Met een circulaire interieurinrichting draag je je steentje bij aan een duurzame toekomst. Circulair betekent in een cirkel, een kringloop, en deze kringloop is een belangrijk onderdeel op weg naar een betere toekomst voor mens en milieu. Speerpunt in onze werkwijze als interieurontwerpers is de gezonde leer-, werk,- of zorgomgeving. Wij kijken al vroeg in het proces samen met de opdrachtgever naar de ambities en de te behalen duurzaamheidsdoelen en hoe wij dat in kunnen passen in het uiteindelijke ontwerp. De interieurinrichting circulair benaderen is daar een onderdeel van.

Een interieur inrichting circulair maken; hoe pakken we dat aan?

Wij zeggen altijd: Samen creëren we interieur! Al in de beginfase van een project bepalen we met de opdrachtgever de stappen en de te behalen duurzaamheidsdoelen. Samenwerking is ook van groot belang met de bouwers en leveranciers van de materialen. Met de bouwers kunnen we kijken wat haalbaar is voor de circulaire interieurinrichting op het gebied van hergebruik. Zijn er materialen die opnieuw kunnen worden ingezet zoals bijvoorbeeld oude deuren die weer als tafelblad kunnen worden hergebruikt. Maar ook leveranciers van meubilair zijn van belang, leveren zij de duurzame producten die we willen gebruiken of is leasen van meubilair misschien zelfs een optie?

Als je een interieurinrichting circulair wilt benaderen ga je uit van het standpunt om zo min mogelijk afval te creëren en de materialen in de kringloop te houden. Als de materialen hun functie behouden en niet als afval worden afgedankt dan behouden zij ook hun waarde. Dit bespaart op het milieu maar ook op steeds terugkerende aanschafkosten.

De circulaire interieur inrichting past in onze duurzaamheidsvisie

Burobas heeft een duidelijke kijk op duurzaamheid en de gezonde werkomgeving. De circulaire interieurinrichting past helemaal in onze manier van aanpak. Gezond voor de gebruiker en goed voor het milieu. Wij hebben al vele mooie projecten opgeleverd waarbij ruimtelijkheid, natuurlijke materialen, schone lucht en veel groene elementen de boventoon voeren.

Ben je op zoek naar interieurontwerpers of interieuradvies en hebben jullie ook oog voor mens en milieu? Kijk eens naar de projecten op onze website, deze geven onze stijl goed weer.
Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!