Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Roche, agile werkomgeving, Woerden | Burobas
Roche, agile werkomgeving, Woerden | Burobas
Roche, agile werkomgeving, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingAgile workspace?

De agile workspace; een energieke en inspirerende werkomgeving

Werken op basis van scrum vraagt om een flexibele werkomgeving. De teams zijn volledig zelf sturend waarbij de focus ligt op snelle, productieve en concrete output. Door te werken in mini-projects, de zogeheten sprints- wordt er snel en concreet resultaat geleverd. Om dat te faciliteren is een dynamische omgeving van belang en de werkomgeving wordt dan ook per organisatie of bedrijf bekeken. Burobas heeft ervaring met het inrichten van de agile workspace en kijkt samen met de opdrachtgever naar de ruimtes en luistert naar de behoeften van de werknemers. Met die gegevens gaan we aan de slag.

Het agile workspace design; ontwerp op maat

Geen standaard kantoor ontwerpen waarbij de kantoortafels worden doorgestempeld op de tekentafel, maar het agile workspace design is een passend stukje maatwerk, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Het agile werken vraagt om een aangepaste omgeving waarin de medewerkers zich prettig en thuis voelen. Zowel de open ruimtes en centrale ontmoetingsplekken geven meer zicht op de gehele werkvloer, maar ook in de stand-up vergaderruimtes zien de scrum-teams in een oogopslag hoe het project ervoor staat op het grote overzichtelijke scrumboard waar met kleurige post-its de voortgang van het project wordt weergegeven. De agile workspace is een prettige werkomgeving met ook voor het welzijn van uw medewerkers.

Wilt u een agile workspace ontwerp door Burobas laten uitwerken?

Burobas heeft ruime ervaring met het maken van een agile workspace ontwerp en uiteraard hebben wij in ons kantoor ook een overzichtelijk scrumboard en een stand-up meetingroom.

Hoe groot of klein uw kantoor of bedrijfsruimte ook is en of er één of meerdere scrumteams aan het werk zijn, wij kunnen voor elke situatie een stijlvol en passend interieur voor u uitwerken. Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!