Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingAgile workplace?

De agile workplace is een werkplek met oog voor de werknemers

Lean, agile, scrum, termen die steeds vaker voorbij komen, voor veel mensen nog een vaag begrip, bij managers al een stuk bekender. Het zijn hippe woorden voor een vernieuwende manier van werken en leiding geven. Bij een bedrijf als Google hebben de meeste mensen wel een beeld en dat is dan ook een (van de vele) voorbeeld van een agile workplace ontwerp. Een werkplek waar mensen zich prettig en vrij voelen en wat een eigen en unieke en zelfs een wat speelse uitstraling heeft. Dit agile workplace design is een duurzame en gezonde werkomgeving waarin de mensen worden geïnspireerd en gestimuleerd om het beste uit zichzelf en de projecten te halen.

Een agile workplace design let op ruimtelijkheid en is energiek en gastvrij

Geen krappe trapportalen, maar juist grote open ruimtes die de verdiepingen met elkaar verbinden, maar ook de mensen zullen verbinden. De agile workplace stimuleert ontmoetingen en geeft afwisseling van omgeving. Burobas heeft ervaring met het maken van een agile workplace design, waarbij het welzijn van uw medewerkers van groot belang is. Hoe beter zij zich op hun werk thuis voelen, hoe beter zij zullen presteren. Dit komt de klant, het bedrijf maar zeker ook de medewerker zelf ten goede.

Ervaring en visie van Burobas met het agile workplace ontwerp

Burobas heeft onder andere gewerkt met Aegon in Den haag, maar ook met een opdrachtgever in Woerden. Het laatste is een zeer bijzonder agile workplace ontwerp geworden. Zij werken met meerdere scrum-teams en wij hebben daarvoor de werkvloeren met elkaar verbonden, ruimtes voor ontmoeting, ontspanning en inspiratie gecreëerd en op deze manier een gezonde werkplek – healing office – weten te ontwerpen. Onze visie op interieurontwerp gaat van duurzaamheid tot huislijkheid en juist dat sluit geheel aan bij de agile werkplek. Het proces van een agile werkomgeving gebeurt in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers waarbij goed gekeken wordt naar de wensen en behoeftes, wat voor ieder bedrijf uiteraard uniek is. Zo zal een interieurontwerp van Burobas altijd passend zijn bij de organisatie, de werknemers en de gebruikers.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!