Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Laurens Rotterdam, werk- en ontmoetingslandschap | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingAgile office?

Een agile office; wat is dat eigenlijk?

Je hoort de woorden lean, agile en scrum steeds vaker. Het zijn hippe termen rond een soort bedrijfsfilosofie. Voor veel managers is dit al dagelijkse taal, maar voor medewerkers vaak nog een vaag begrip. In een agile office gaat het om een andere manier van leiding geven en werken. Geen log afdelingenmanagement, maar flexibele samenwerkingen waarbij verantwoordelijkheden en beslissingen liggen bij autonoom werkende scrum teams. Korte lijntjes, snel aan veranderingen kunnen aanpassen en overzicht bij iedereen. Om de medewerkers hierin te kunnen ondersteunen is speelt de agile office inrichting uiteraard ook een grote rol.

Hoe ziet een agile office inrichting er uit?

Bedrijven als Google, Spotify en Netflix werken al langer volgens de agile werkmethode en daar hebben we vaak wel een beeld bij. Ruimte ruimtes, energiek, diversiteit en zelfs speels. Het werken wordt leuk! Hoe prettiger de medewerkers zich voelen in hun agile office, hoe beter zij zullen presteren. Geen saaie kantoren waar je na de lunch weer terug komt aan je buro en spontaan een creatieve black-out krijgt, nee… korte werkmomenten en verschillende werkplekken stimuleren juist. Verandering van omgeving geeft vaak weer een nieuwe kijk op de dingen. Een agile office inrichten gebeurt in samenspraak met u en uw werknemers zodat de behoeften goed in kaart kunnen worden gebracht en er creatieve oplossingen kunnen worden gevonden. Een agile office is een healing-office, waar iedereen gezond kan werken met het gevoel thuis te zijn.

Wilt u een agile office laten inrichten?

Burobas heeft een aantal mooie projecten gedaan, zo hebben wij gewerkt met een opdrachtgever in Woerden. Dat is een prachtige agile inrichting geworden waarbij duurzaamheid en de gezondheid van de medewerkers optimaal in acht zijn genomen. Het is een ruimtelijke, groene, gastvrije werkomgeving geworden die uniek is. Wij hebben het wel eens over agile 2.0. Gezonde lucht, ruimtes waar binnen en buiten in elkaar overlopen, sport mogelijkheden ter ontspanning en afwisselende ruimtes. Hier geen legbatterij van werkplekken op een rijtje, we zijn erin geslaagd om een attractieve werkomgeving te creëren waar de mensen energie krijgen van hun werk. Neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!