Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingAgile design?

Een agile design voor uw kantoor

Wilt u met uw bedrijf of organisatie de omslag gaan maken naar het lean en agile werken? Agile (vlug en lenig) werken is een manier om een project op te splitsen in korte overzichtelijke delen, steeds werkend naar concrete resultaten. Het agile kantoorontwerp met een agile design speelt een grote rol. Weg met de klassieke afdelingsstructuren en kantoorplaatsen waar de medewerkers de hele dag op één plek zitten. Het agile ontwerp richt zich juist op energie, kleur, ruimte en afwisseling. Toegepaste werkplekken stellen de medewerkers, die werken in scrum-teams, in staat om het uiterste uit hun creativiteit te halen. Geen benauwende krappe gangen en liftportalen, maar grote open ontmoetingsruimtes waar mensen elkaar tegen komen en in gesprek raken.

Een agile ontwerp voor een kantoor met eigenheid en stijl

Modern, fris en energiek, een agile kantoor ontwerp staat voor een gezonde werkplek, de zogenoemde healing-office. Veel open ruimtes en contact met elkaar en de buitenwereld. Binnen en buiten lopen in elkaar over en ook ruimte voor ontspanning is van belang. Even met je hoofd uit het werk en verander van omgeving. Een gezonde werkplek kan zelfs een ruimte met sportief karakter kan in het agile ontwerp worden ondergebracht. Een ontspannend spelletje tafelvoetbal met andere medewerkers kan net het hoofd even op andere inzichten brengen. Burobas heeft ervaring met verschillende manieren van agile design van kantoren. Bij ons geen standaard tekening van een kantoortuin, maar op maak ontworpen naar de behoeften van uw organisatie of bedrijf.

Een agile kantoor ontwerp van Burobas heeft uitstraling

Zo werkt Burobas aan de agile werkomgeving van onder andere Aegon in Den Haag en een opdrachtgever in Woerden. Met name de laatste is erg bijzonder geworden. Noem het agile 2.0. Waar sommige werkomgevingen er uit zien als een legbatterij, met allemaal dezelfde hoeken, tafels en ruimtes, slaagt Burobas er steeds weer in om een attractieve en gezonde werkomgeving te creëren. Bij agile werken is de gezondheid van de werknemer een belangrijk onderdeel en dat wordt al op de tekentafel in het agile design meegenomen. Hoe beter mensen zich op hun werk thuis voelen, hoe beter zij zullen presteren.

Kijk eens rond bij de projecten op onze website, dan ziet u wat wij zoals kunnen betekenen en heeft u vragen? Schroom vooral niet en neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!