Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGz Centraal De Meregaard, HIC-omgeving | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingZiekenhuis inrichting?

Ziekenhuis inrichting

Een ziekenhuis inrichten is een vak. Het is het vak van Burobas. Bij ziekenhuis inrichting wordt rekening houden met uiteenlopende wensen en belangen. U moet binnen uw budget blijven, maar wilt toch een moderne inrichting. U wilt dat patiënten zich prettig voelen, maar heeft een nijpend ruimtegebrek. Wat kunt u doen? Wij hebben innovatieve oplossingen voor alle mogelijke uitdagingen.

Ook in het geval van de behoefte aan een High Intensive Care kunnen wij veel voor u betekenen. Bij onze ontwerpen verliezen we ook een healing environment geen moment uit het oog. Het is namelijk bewezen dat een prettige omgeving bijdraagt aan het psychisch welbevinden van de patiënt, en zo positief bijdraagt aan het genezingsproces. Meer te weten komen over een healing environment? Lees dan ook ons nieuwsbericht ‘5 dingen die je nog niet wist over Healing Environment’.

Een ziekenhuis inrichting voor diverse opdrachtgevers

Een ziekenhuis inrichten is voor ons bekend terrein: we hebben veel tevreden opdrachtgevers uit de zorgsector. Hier kunt u de ervaring van deze opdrachtgevers met Burobas lezen. Wilt u zien wat we voor hen bereikt hebben? Of wilt u uw vragen en wensen met ons delen? Als u contact opneemt, dan geven we graag antwoord op al uw vragen. Burobas is hét adres voor interieuradvies voor de gezondheidszorg.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!