Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, keuken centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingVerbouwen woonzorgcentrum?

Verbouwen woonzorgcentrum

Verbouwen woonzorgcentrum lastig? Zeker. Maar uw woonzorgcentrum verbouwen biedt ook kansen. Er is namelijk steeds meer kennis beschikbaar over de invloed van de omgeving op het welzijn van bewoners. Deze kennis kunt u gebruiken bij de verbouwing van uw woonzorgcentrum.

Burobas heeft veel ervaring en expertise met ontwerpen, inrichten en verbouwen van woonzorgcentra. Wat is het doel van de verbouwing van uw woonzorgcentrum? We horen graag uw ideeën, suggesties en wensen. Wij kunnen u ook inspireren. Uit ervaring weten we welke ontwerpen bewoners en gebruikers doorgaans aanspreken.

Gaat u binnenkort uw woonzorgcentrum verbouwen? Kies voor de professionele begeleiding van Burobas. Onze professionals ontwerpen interieurs in gebouwen van nu, met accenten van toen en de blik op de toekomst. Locaties waar bewoners zich thuis voelen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!