Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Florence Adegeest Voorschoten, entree, entreehal, geblokte vloer, dementievriendelijk gebouw, dementievriendelijk interieur, gastvrouw, gastvrouwpunt, balie restaurant | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingProjectinrichting zorg?

Projectinrichting zorg

Projectinrichting zorg gezocht? Als projectinrichter voor de zorg kent Burobas de specifieke behoeften van opdrachtgevers. Projectinrichting in de zorg vraagt om specifieke kennis van zaken. De mensen die gebruikmaken van de zorg hebben bijzondere wensen en eisen. Zo stellen de meeste patiënten veiligheid en vertrouwdheid zeer op prijs.

Ook in een moderne inrichting, kan rekening worden gehouden met de behoeftes van de doelgroep. Als projectinrichter in de zorg kunnen we u van alles vertellen over projectinrichting. Maar dat doen we liever niet. Veel liever laten we zien wat we samen met andere opdrachtgevers hebben gerealiseerd. Zo raakt u geïnspireerd en ervaart u wat er allemaal mogelijk is.

Behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem contact op, wij horen graag wat uw wensen zijn!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!