Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

De Wever Eikenhuys restaurant overzicht

Berkel-EnschotDe Wever Eikenhuys

Eikenhuys is een nieuwe woonplek van De Wever in Berkel-Enschot, in maart 2023 is de woonzorglocatie geopend. Het motto van Eikenhuys is “Samen thuis in Eikenhuys, met u, uw netwerk en onze samenwerkers”. Eikenhuys is een woonzorgcentrum voor senioren met een zorgindicatie. Het complex bestaat uit 4 etages met appartementen met een eigen woon-, slaap- en badkamer. Op elke etage bevindt zich een gezamenlijke huiskamer. De huiskamers hebben een volwaardige keuken om maaltijden voor de bewoners te bereiden. Ook is er in iedere huiskamer een sfeervolle haard opgenomen.

Uitnodigend

Op de begane grond is een gezellig restaurant aanwezig. Hier kunnen bewoners, buurtbewoners en familie een kop koffie nemen met een gebakje en elkaar ontmoeten. Ook worden hier maaltijden geserveerd. Het interieur is uitnodigend: familie en vrienden moeten er graag op bezoek komen. Het restaurant heeft een terras dat aan de omsloten binnentuin gelegen is. Ook heeft Eikenhuys een dagbestedingsruimte met een eigen entree. De gangen zijn onderdeel van de woonbeleving.

De Wever Eikenhuys uitgifte restaurant
De Wever Eikenhuys lambrisering restaurant
De Weever Eikenhuys meubels
De Wever Eikenhuys flexibele inrichting
De Wever Eikenhuys restaurant overzicht
De Wever Eikenhuys - zitje
De Wever Eikenhuys - stalen pui
De Wever Eikenhuys - haard huiskamer
De Wever Eikenhuys keuken huiskamer
De Wever Eikenhuys oven
De Wever Eikenhuys huiskamer laagzit
De Wever Eikenhuys gangbeeld
De Wever Eikenhuys corridor
De Wever Eikenhuys zitje gang

Details

Details laten zien met hoeveel aandacht ergens aan gewerkt is. Binnen de kaders die er zijn gaan wij voor interieurs die een grote mate van woonbeleving uitstralen. Geen projectmatige eenheidsworst maar interieurs die eerder lijken te zijn ontstaan dan bedacht!Wij werken standaard met hogere LUX-waarden in onze lichtplannen voor senioren. Hiermee wordt het zicht beter en het gevaar op valincidenten beperkt.

Leven in vrijheid

Bij Eikenhuys staat zelfstandig wonen vanuit de visie ‘Leven in Vrijheid’ voorop. Het welzijn van de bewoner is het uitgangspunt. Ook worden de familie en naasten, het sociale netwerk van de bewoner, een rol blijven spelen in het dagelijks leven van de bewoner. Eikenhuys is onderscheidend als het gaat om het nieuwe zorgconcept op basis van leefmilieus, de betrokkenheid van het sociale netwerk en de zorg die geleverd wordt als thuiszorg.

Het interieur van Eikenhuys kwam tot stand in samenwerking met de medewerkers van de Wever. Het gebouw is ontworpen door Visser en Bouwman Architecten uit Rosmalen. Burobas is trots dat zij heeft mogen bijdragen aan een veilig en gezellig thuis voor de bewoners!