• Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas
  • Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas
  • Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas

Opgeleverd: Tiwos, woonstichting in Tilburg

Voor woningcorporatie Tiwos in Tilburg heeft Burobas de nieuwe werkomgeving en het ontvangstgebied ontworpen. Tiwos is gevestigd in het statige gebouw aan de Stationsstraat in Tilburg. Onze opdrachtgever vroeg ons om het thema ‘écht contact’ te vertalen naar het nieuwe interieur. Huurders en andere bezoekers zijn welkom bij Tiwos. De begane grond is tot een groot ontmoetingsgebied getransformeerd. Men vindt hier informele zitplekken, het vergadercentrum en het lunchwerk-cafe met bibliotheek en de toegang tot de binnentuin. De werkomgeving op de verdiepingen is ruim en open opgezet met veel mogelijkheden voor geconcentreerd werken en kort overleg. Binnenkort kunt u meer lezen op onze website over dit bijzondere project.