Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Uitbreiding van het teamNieuwe collega's Hanneke, Lotte, Ilse en Geertje

Sinds vorig jaar oktober is Burobas aan het uitbreiden binnen het team en heeft er een aantal nieuwe collega’s bij. Lotte is het team komen versterken als Junior Ontwerper. Sinds oktober zijn Ilse, als Junior Ontwerper, en Geertje, als Interieurarchitect, onderdeel van ons team. En begin van dit jaar hebben wij het managementteam uitgebreid met Hanneke als Associate Interieurarchitect. Zij gaat samen met Bas en Bas de komende jaren werken aan de inhoud en uitvoering van mooie projecten.

Met dit team gaan wij de komende tijd aan het werk voor onze opdrachtgevers en bundelen we een enorme hoeveelheid kennis en talent. Vanwege de aanhoudende groei zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. We zijn op zoek naar een Senior Interieurarchitect en een Tekenaar/Junior Ontwerper. Op deze pagina vind je meer informatie over de functies.

Spreekt de vacature je aan en wil jij graag onderdeel uitmaken van het team, dan hopen we je snel te zien voor een kop koffie!