Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen het hybride werkenvorm geven

Nu het einde in zicht is van het verplichte thuiswerken en we weer op weg gaan naar het kantoor is het belangrijk dat we daar nu al de zichtbare aanzet vinden van de nieuwe situatie.

Onze nieuwe hybride werkomgeving gaat een verlengstuk van de thuisomgeving vormen. Dé plek voor ontmoeting, samenwerking, overleg en opleiding met je collega’s en team. En nog steeds een plek die mogelijkheden biedt tot individueel en geconcentreerd werken.De nieuwe werkomgeving wordt zo meer leefomgeving. Met creatieve, multifunctionele en zintuigprikkelende ruimtes die vloeiend in elkaar overgaan. Met ruimte voor zowel individueel werk, groepswerk als digitaal werken in één werklandschap.

Burobas heeft zich de laatste jaren bewezen als toonaangevend bureau dat het nieuwe werken echt snapt en daar creatief en conceptueel vorm aan geeft. Werken met Burobas zorgt voor inspiratie en geeft de hele organisatie een energieboost.

De vraag is wat we vandaag gaan doen om klaar te zijn voor morgen. Wilt uw organisatie ook nu aan de slag met het werken van de toekomst en wilt u het hybride werken concreet vorm geven, neem dan eens contact met ons op.