Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Plan International, Amsterdam, hybride werkomgeving | Burobas

OpgeleverdPlan International

In samenwerking met Solved Nederland B.V. werken wij op dit moment aan twee mooie opdrachten: het nieuwe kantoor voor Greenpeace in Amsterdam en het nieuwe kantoor voor Plan International, ook in Amsterdam. Solved is dé bedrijfsbemiddelaar, exclusief voor kantoorhuurders. Voor beide organisaties geldt dat ze op een andere manier gaan (samen)werken. In beide gevallen ontwerpt Burobas een nieuwe hybride werkomgeving met als uitgangspunt dat het dé ontmoetingsplaats wordt voor de medewerkers.

Plan International is een organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking. Plan International werkt aan een wereld waarin jongere kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen en gelijke rechten en kansen hebben. Als organisatie zijn ze afhankelijk van donaties en giften. Wij houden hier rekening mee in ons plan: een uitnodigende werk- en ontmoetingsplek die inspireert maar wel tegen lage (bouw-)kosten.

Bij Plan International kom je straks binnen in het dynamische hart van de organisatie. Naarmate je dieper het gebouw in loopt, ervaar je meer rust. De nieuwe werkomgeving voorziet straks onder andere in open flexibele werkplekken, aanlandwerkplekken en afgeschermde, rustige werkplekken.

Op de foto het eerste fysieke overleg met Solved en de mensen van Plan International op de nieuwe (nog lege) locatie in Amsterdam. Erg fijn om dit weer zo te kunnen doen! Binnenkort meer over dit bijzondere project voor Plan International en ons werk voor Greenpeace International op onze website.

Plan International, Amsterdam, hybride werkomgeving | Burobas