Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Hogeschool Zeeland, Joint Research Center | Burobas

Nu aan het werk voorJoint Research Center in Middelburg

De bouw van het Joint Research Center is de eerste stap naar de realisatie van een Beta Campus Zeeland. “Studeren kan overal”, stellen de initiatiefnemers van dit project. “Kennis is een belangrijke motor voor de verdere ontwikkeling van een krachtige regio. Door de koppeling van bedrijven, onderzoeksinstituten en onderwijsinstellingen ontstaan innovatie en verbetert het vestigingsklimaat voor bedrijven en inwoners”.

In het JRCZ wordt samengewerkt aan onderzoeken naar water, energie, voedsel, biobased materialen en duurzame grondstoffen. Deze thema’s vormen de rode draad voor het interieur. Het gebouw krijgt vier bouwlagen en wordt geheel duurzaam gebouwd.

Met behulp van workshops met studenten en medewerkers van de HZ University of Applied Sciences en University College Roosevelt en Ben Westenburger van Rothuizen Architecten, leggen we de basis voor het interieur van dit prachtige gebouw. Studenten en medewerkers worden in twee workshops uitgedaagd om uitgangspunten en ideeën te delen met elkaar.

Door middel van korte pitches presenteren de groepen hun plannen. Dit resulteert in een gedragen en goed onderbouwd interieur dat straks het huis vormt voor de onderzoekers, kennisinstellingen en bedrijven die elkaar ontmoeten in het JRCZ.

 

Visualisatie: Rothuizen Architecten

Hogeschool Zeeland, Joint Research Center | Burobas