Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de Bruggen de Haven, plattegrond, ingekleurde plattegrond | Burobas

Nu aan het werk voorIpse de Bruggen, De Haven in Zwammerdam

Grand Café De Haven is een unieke plek op Landgoed Hooge Burch in Zwammerdam, midden in het Groene Hart. Je kunt hier zeven dagen per week genieten van koffie, thee, huisgemaakte taart, een heerlijke lunch of een speciaal Limes-biertje. Binnen of op het grote terras. Het Grand Café wordt gerund door cliënten van Ipse de Bruggen die ook zelf de gerechten bereiden.

Je ontmoet hier mensen met een verstandelijke beperking, hun familie en vrienden, medewerkers van Ipse de Bruggen, fietsers, wandelaars en archeologen. Want Grand Café De Haven bevindt zich op een historische plek langs de Romeinse Limes (de noordelijke grens van het Romeinse Rijk). Archeologen hebben hier een fort en scheepswrakken gevonden. Over de contouren van een Romeins schip loop je het gastvrije Grand Café binnen en ervaar je het Romeinse leven.

Het huidige Grand Café zal worden uitgebreid met een flinke aanbouw t.b.v. de voorbereidingskeuken van de cliënten. Burobas is gevraagd het totale interieurontwerp te maken voor incl. implementatie van de huidige Romeinse Limes expositie.

Ipse de Bruggen de Haven, plattegrond, ingekleurde plattegrond | Burobas