Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmacieconcern, nieuwe opdracht | Burobas

Nu aan het werk voorEen groot farmacieconcern

Burobas wint aanbesteding van grote Nederlandse farmaceut!

Dit farmacieconcern zet zich al 120 jaar in voor de beste gezondheidszorg. Daarbij richten zij zich op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals bijvoorbeeld kanker en reuma.

Al meer dan 50 jaar loopt deze farmaceut voorop in onderzoek naar en behandeling van kanker. Ook investeren ze volop in ontwikkelingen op het gebied van Big Data en Artificial Intelligence om een meer gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk te maken. Hiermee streven ze ernaar om de juiste behandeling voor elke patiënt op de best mogelijke manier in te stellen. Al die nieuwe ontwikkelingen vragen om een nieuwe manier van samenwerken.

Deze organisatie kiest daarom voor een flexibele en klantgerichte manier van werken. Door te werken in kleine en multidisciplinaire teams streven zij ernaar patiënten sneller toegang te geven tot de medicijnen die ze nodig hebben.

In januari 2019 werd aangekondigd dat zij als eerste farmaceutische bedrijf in Nederland radicaal te gaan voor een agile manier van werken. Via gepersonaliseerde gezondheidszorg wil dit deze farmaceut patiënten en zorgverleners optimaal bedienen. Omdat bij levensbedreigende ziekten elke dag telt, vinden zij het belangrijk om kritisch te zijn op hun processen en ervoor te zorgen dat patiënten toegang hebben tot de medicijnen die zij nodig hebben. Een agile werkomgeving is een middel om het doel te bereiken. Bij agile working hoort ook een nieuwe werkomgeving.

Burobas heeft de opdracht gekregen om de huidige werkomgeving van deze organisatie om te bouwen naar een nieuwe agile omgeving. Zo zal er bij de herinrichting aan de voorzijde van het gebouw een openbaar ontmoetingsgebied komen, met in het midden een open trap die alle verdiepingen met elkaar verbindt. Achter dit openbaar toegankelijke ontmoetingsgebied ligt de flexibel in te richten werkomgeving voor alle squad en chapter teams (Agile teams). Naast flexibiliteit spelen kernwaarden als samenwerking, transparantie, ontmoeting en verbinding een belangrijke rol. Burobas werkt hierbij samen met YNNO (adviesbureau voor nieuwe manieren van werken). In het najaar van 2020 wordt het nieuwe interieur opgeleverd.