Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YNNO, Creative valley, 3D plattegrond, vogelvlucht | Burobas

In uitvoeringYNNO in Utrecht

Onder het mom ‘practice what you preach’ gaat Burobas de komende weken het kantoor van YNNO aan de Orteliuslaan 9 in Utrecht onder handen nemen. Want wat zij als opdrachtgevers anderen adviseren, mag natuurlijk niet in de eigen werkomgeving ontbreken. Daarnaast hebben we samen nog iets nieuws bedacht…

 

Het concept

Duurzaamheid en circulariteit, een gezonde werkomgeving en agile werken zijn de pijlers onder het nieuwe concept. We hergebruiken meubilair en materialen, er komt meer groen in de ruimtes, een sta-aanlandplek wordt in hoogte verstelbaar. Akoestische materialen spelen een grote rol en er komt de mogelijkheid om virtueel te vergaderen. Ook zijn we aan de slag gegaan met de impact van kleuren op de werkomgeving, het multisensory design.

 

Working Hub

Wat is er dan nieuw? Samen met YNNO, hét adviesbureau voor nieuwe manieren van werken hebben we een modulair werkpleksysteem ontworpen. Een werkplek waarbij je zowel geconcentreerd kan werken in je eentje maar waar je ook goed kunt samenwerken. Fysiek of via video. De akoestiek zorgt ervoor dat je je werkplek kunt afstellen op de gewenste werkstijl. Deze Working Hub, zoals we het genoemd hebben, is een systeem dat makkelijk en snel te implementeren is in open kantoorconcepten. En waarvan wij, samen met YNNO, heel benieuwd zijn hoe het werkt.

 

YouWork & YouMeet

U mag het ons vragen of zelf komen ervaren vanaf 6 januari 2020. Want dan gaan de deuren van YNNO nieuwe stijl open. De twee ruimtes YouWork, het kantoorgedeelte en YouMeet, het interactieve vergadergedeelte, hebben dan een heel nieuw concept en uitstraling. BuroBas heeft ervoor gezorgd dat YNNO  herkenbaar blijft en dat de identiteit met het kleurenpalet oranje, grijs, groen, rood en blauw gehandhaafd blijft.

YNNO, Creative valley, 3D plattegrond, vogelvlucht | Burobas