Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Laurens, Rotterdam, in uitvoering | Burobas

In uitvoeringLaurens in Rotterdam

De afgelopen maanden heeft Burobas samen met zorginstelling Laurens en huisvestingsadviseur Solved hard gewerkt aan het nieuwe interieur van het kantoor van Laurens in Rotterdam.

Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van ruim 6.000 betrokken zorgprofessionals van Laurens.

Het nieuwe kantoor wordt de ontmoetingsplek voor alle medewerkers van de ondersteunende diensten. De 8 kleine vestigingen waar de medewerkers voorheen werkten wordt vervangen door één centrale Laurens-locatie: een aantrekkelijk huis waar je elkaar als Laurens-familie ontmoet. Begane grond en eerste verdieping vormen de huiskamer: het kloppende ontmoetingshart van Laurens. Er is ruimte voor informeel overleg en ontspanning en er zijn diverse vergaderruimtes. Er kan gewerkt worden in het lunch-werkcafé maar je kunt er ook even een potje tafeltennissen. Op iedere verdieping is een huiskamer als gezamenlijk ankerpunt voor de verschillende afdelingen bedacht. Binnenkort meer op deze website over dit bijzondere project…