Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aafje Smeetsland, ontwerp binnenplein, Rotterdam | Burobas

DiversenEven terugkijken op 2022 maar vooral: vooruit!

Het afgelopen jaar stond voor Burobas in het teken van veranderingen en verbeteringen. We hebben een aantal nieuwe medewerkers verwelkomd in ons team en we zijn supertrots op de nieuwe opdrachtgevers waarmee we gaan samenwerken in 2023. Allemaal nog ‘top-secret’, maar later dit jaar gaan we hier zeker meer over delen.

Ook bedrijfsmatig hebben we enorme stappen genomen met Eric van de Mortel van Rendus Organisatieadvies. Samen met Eric hebben we onze missie, visie en strategie vastgesteld voor de komende jaren én de daarbij behorende kernwaarden: Transparant, Luisteren en Samen.

Werken, zorgen en leren blijven de drie hoofdpijlers van ons werk. De overkoepelende missie: vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid ontwerpen wij duurzame en betekenisvolle interieurs waarmee wij bijdragen aan het geluk en welzijn van de gebruikers.

Heel even terugblikken op wat dat allemaal opgeleverd heeft in 2022 met vier mooie gerealiseerde zorgprojecten: Zuiderschans in ’s-Hertogenbosch (Van Neynsel), Meerstate in Heemskerk (ViVa! Zorggroep), Smeetsland in Rotterdam (Aafje), Het Parkpaviljoen in Nieuwveen (Ipse de Bruggen).

2023 wordt in meerdere opzichten een bijzonder jaar: Burobas viert dit jaar namelijk haar 25-jarige jubileum!

Van Neynsel Zuiderschans, centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas
ViVa! Zorggroep, Meerstate, entreegebied | Burobas
Aafje Smeetsland, ontwerp binnenplein, Rotterdam | Burobas
Opgeleverd project, Ipse de Bruggen, Landgoed Ursula, Nieuwveen | Burobas