Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Burobas op wegnaar een groenere toekomst

Duurzaamheid is meer dan ooit een actueel thema. Een gezonde en groene omgeving om in te wonen, werken en leren is essentieel. Niet alleen voor nu maar zeker voor de toekomst.

Burobas is hier actief mee bezig. Wij vinden namelijk dat we als ontwerpers een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Daarom zijn wij continue bezig met onderzoeken hoe we duurzaamheid meer en beter kunnen integreren in onze ontwerpen. De keuze voor de juiste materialen en de juiste detaillering en toepassing ervan zijn erg belangrijk voor een duurzaam interieur. Dit verlengt namelijk de levensduur van een interieur. Bij de keuze voor materialen kijken wij naar de kwaliteit, de afkomst, de samenstelling van het materiaal en de mate van recyclebaarheid.

De komende tijd gaat Burobas de focus leggen op het verduurzamen van onze materialenbibliotheek. Daarbij gaan wij ook in beeld brengen hoe we onze ontwerpen zoveel mogelijk circulair kunnen maken. Om zo stappen te zetten naar nog duurzamere interieurs voor onze opdrachtgevers en zo een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van mens en milieu.

Lees hier ook onze visie op een duurzaam interieur.

Samen creëren we een duurzaam interieur!