Kantoorinrichting

 

Kantoorinrichting is een vak apart. Het interieur van het kantoor moet met zijn tijd meegaan, flexibel zijn, maar uw medewerkers moeten zich wel op hun plek blijven voelen. Kortom: een kantoor inrichten is rekening houden met diverse belangen. Wat vindt u nu echt belangrijk als het gaat om het inrichten van een kantoor? Burobas neemt uw wensen altijd als uitgangspunt voor haar werkzaamheden.

 

Een agile werkomgeving

Het is belangrijk te weten dat door de inrichting van een kantoor een innoverende, inspirerende en plezierige ruimte kan ontstaan waar werknemers creatiever en productiever van worden.

Het is niet voor niets dat succesvolle bedrijven zoveel aandacht besteden aan de inrichting van hun kantoor. Hierbij richten we ons ook steeds vaker op een agile werkomgeving, of liever leefomgeving. Agile werken vraagt om een andere inrichting dan het oorspronkelijke kantoor. Agile werken gebeurt in multi disciplinaire teams, de zogeheten squads, die met regelmaat korte meet-ups hebben. Die hebben geen grote grote vergadertafels in een grauwe ruimte nodig, maar stand-up plaatsen rondom een duidelijk planbord, overzichtelijk voor iedereen.

Wilt u uw kantoor inrichten? Vertel ons uw wensen, wij horen graag alles over uw ideale kantoor!

 

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

Wooninc. Eindhoven, klantcentrum, kantoor als ontmoetingsplek, interieur woningcorporatie, kantoorinrichting, het nieuwe werken, kantoorinrichting het nieuwe werken | Burobas

Samen creëren wij uw kantoorinrichting