Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Kusters, ontwerp kantoor, transparantie, high-end kantooromgeving, Oss

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingKantoorinrichting?

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting is een vak apart. Het interieur van het kantoor moet met zijn tijd meegaan, flexibel zijn, maar uw medewerkers moeten zich wel op hun plek blijven voelen. Kortom: een kantoor inrichten is rekening houden met diverse belangen. Wat vindt u nu echt belangrijk als het gaat om het inrichten van een kantoor? Burobas neemt uw wensen altijd als uitgangspunt voor haar werkzaamheden.

Een agile werkomgeving

Het is belangrijk te weten dat door de inrichting van een kantoor een innoverende, inspirerende en plezierige ruimte kan ontstaan waar werknemers creatiever en productiever van worden.

Het is niet voor niets dat succesvolle bedrijven zoveel aandacht besteden aan de inrichting van hun kantoor. Hierbij richten we ons ook steeds vaker op een agile werkomgeving, of liever leefomgeving. Agile werken vraagt om een andere inrichting dan het oorspronkelijke kantoor. Agile werken gebeurt in multi disciplinaire teams, de zogeheten squads, die met regelmaat korte meet-ups hebben. Die hebben geen grote grote vergadertafels in een grauwe ruimte nodig, maar stand-up plaatsen rondom een duidelijk planbord, overzichtelijk voor iedereen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!