Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, ontwerp zorggebouw, centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper Utrecht?

Interieurontwerper Utrecht

De interieurontwerper voor Utrecht

Op het eerste oog lijkt het misschien niet zo ingewikkeld om een nieuw interieur te ontwerpen. U koopt een aantal nieuwe meubels of een leuk behangetje en zet dit allemaal anders neer dan hoe het eerst stond. Toch werkt dit natuurlijk niet zo. Bij Burobas begrijpen we dat een interieur meer is dan alleen maar de meubels die er staan.

Een interieurontwerper voor Utrecht moet ervoor zorgen dat de eindgebruikers van een gebouw zich prettig moeten voelen in hun omgeving. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort gebouw het gaat, elk gebouw heeft zijn eigen DNA. We proberen hier met onze ontwerpen altijd zo goed mogelijk op in te spelen, zodat u en uw gebruikers straks het gevoel krijgen dat u zich meteen thuis voelt.

Bijzonder interieurontwerp voor Utrecht

Als wij beginnen aan een nieuwe opdracht, dan gaan we altijd eerst met u in gesprek. We willen graag horen wat uw wensen zijn, zodat we al meteen weten hoe we deze kunnen overtreffen.

Daarnaast willen we ook graag uw eindgebruikers spreken. Per slot van rekening zijn dit de mensen die een gebouw moeten gaan gebruiken en die zich daar lekker moeten voelen. Vaak leveren deze gesprekken voor ons ook nog eens bijzondere inzichten op, waar we niet op waren gekomen als we direct achter onze tekentafel waren gaan zitten.

Op zoek naar een interieurontwerper voor Utrecht?

Bij Burobas werken mensen die gepassioneerd zijn voor elke opdracht die wordt aangenomen. Wij willen ook niet dat een van onze interieurs er uitziet alsof er al te lang over is nagedacht, of dat er maandenlang over is gediscussieerd. Wij geven liever de indruk dat een ontwerp organisch is ontstaan.

We verzorgen interieurontwerp in Utrecht voor scholen, kantoren en zorginstellingen en hebben inmiddels een indrukwekkend cv op weten te bouwen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak als u ook wenst dat wij voor u aan de slag gaan. Elders op onze website vindt u meer informatie over ons en ons bedrijf.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!