Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Tiwos Tilburg, écht contact, kantoorontwerp, kantoorinrichting | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper Tilburg?

Interieurontwerper Tilburg

De interieurontwerper voor Tilburg en omstreken

Voor bijzonder interieurontwerp moet u bij Burobas zijn. Bij ons vindt u interieurontwerpers die zich specifiek richten op de zorgsector, het onderwijs en kantooromgevingen. Wij willen er met onze ontwerpen voor zorgen dat deze omgevingen goed aanvoelen voor de mensen die in onze interieurs wonen, werken of leren. Of het nu gaat om bewoners van een zorginstelling die zich thuis moeten voelen, of om kinderen die een fijne tijd op school door willen brengen, wij weten altijd met een ontwerp te komen dat meteen vertrouwd aanvoelt. Wij zijn altijd enthousiast, nieuwsgierig en betrokken bij onze klanten. We luisteren altijd goed naar uw wensen en denken dan gelijk aan wat de eindgebruikers nodig hebben.

Op zoek naar een interieurontwerper voor Tilburg?

Als Burobas aan de slag gaat met een ontwerp voor een interieur, dan wordt er geen half werk verricht. We bekijken wat de wensen van de opdrachtgevers zijn, maar ook waar de eindgebruikers gelukkig van worden. We bekijken het DNA van de omgeving waarin het gebouw staat dat we onder handen gaan nemen, om zo een ontwerp te kunnen maken dat hier bij past. Als wij klaar zijn met een interieurontwerp, dan zal niemand het idee hebben dat hier aan een “project” is gewerkt. Onze ontwerpen lijken eerder op natuurlijke wijze te zijn ontstaan.

Onze eerdere ontwerpen worden door vele mensen met veel plezier gebruikt, of het hier nu gaat om een school, een kantoor of een zorginstelling.

Interieurontwerp in Tilburg

Wij hebben als interieurontwerper voor Tilburg al meerdere grote projecten in de regio afgerond. Zo kunt u onze ontwerpen onder andere zien bij luchtvaartdienstverlener Viggo in Eindhoven, maar ook bij GGZ Breburg in Tilburg. Burobas gaat bij elk interieurontwerp voor Tilburg zeer zorgvuldig te werk. We nodigen u uit om eens op onze website te kijken waar we aan hebben gewerkt en welke ontwerpen we momenteel aan het maken zijn. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. In een kort gesprek lichten wij u graag toe hoe Burobas te werk gaat.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!