Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

COC NedCOC Nederland, interieurontwerp Amsterdam, interieurontwerper kantoor, het nieuwe werken, wandkast hout | Burobaserland, interieurontwerp Amsterdam, tekst op de vloer | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper kantoor?

Interieurontwerper kantoor

Als interieurontwerper van uw kantoor ondersteunen wij u in het voortraject om uw doelen te concretiseren. Het Nieuwe Werken vereist een integrale aanpak. Samen met u bepalen we welke elementen van Het Nieuwe Werken voor u relevant zijn. Wij kijken daarom ook naar uw systeemlandschap en realiseren een koppeling met de ICT-faciliteiten.

Samen realiseren we een mooi interieurontwerp voor uw kantoor. Een ontwerp dat aansluit bij uw behoeftes, de gebruikers tevreden stelt en past binnen het budget. Een moderne, open en flexibele werkomgeving draagt bij aan een positieve werksfeer in uw organisatie. Het interieur kan innovatie en creativiteit bevorderen en zo een positieve bijdrage leveren aan uw productiviteit. Meer weten? Lees verder of neem contact op!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!