Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichting Interieurontwerper Eindhoven?

Interieurontwerper Eindhoven

Interieurontwerper Eindhoven gezocht? Interieurontwerp in Eindhoven is bij Burobas in vertrouwde handen. Als interieurontwerper in Eindhoven werken we voornamelijk voor de zorgsector, het onderwijs, maar Burobas ontwerpt ook kantoorruimtes. De behoeften van opdrachtgevers en eindgebruikers verschillen per gebouw. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen.

Waarom bent u op zoek naar professioneel interieurontwerp in Eindhoven? We horen graag van u. Op deze website ziet u voorbeelden van projecten die wij hebben afgerond. Uiteindelijk ontwerpen wij altijd voor mensen, voor de gebruikers van de ruimte. We kijken naar de mogelijkheden van het gebouw, luisteren naar de opdrachtgever en zoeken naar simpele antwoorden op complexe vragen. Wat kan Burobas voor u betekenen?

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!