Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper Den Bosch?

Interieurontwerper Den Bosch

Interieurontwerp met een goed gevoel

Als u vindt dat het tijd is voor een nieuw interieur in uw gebouw, dan is het van groot belang dat u hier een goed bedrijf voor inschakelt. Een bedrijf dat niet alleen nadenkt over hoe meubels leuk in een ruimte komen te staan, maar dat samen met u bekijkt hoe uw eindgebruikers gelukkig gaan worden als ze bij u door de deur stappen. Burobas is zo’n interieurontwerper voor Den Bosch, waar mensen werken die voor u de DNA van uw gebouw gaan ontleden. Aan de hand hiervan, alsmede gesprekken met de eindgebruikers, gaan wij dan kijken hoe we een interieur ontwerpen waar het gevoel gewoon goed is. Een gebouw waar mensen zich thuisvoelen en inspiratie krijgen om iets moois van hun dag te maken.

Interieurontwerp voor Den Bosch

Burobas heeft in Den Bosch en omstreken al meerdere projecten afgerond. Op onze website vindt u een overzicht van projecten die we recentelijk hebben gedaan, maar ook van projecten waar we nog mee aan het werk zijn. Overigens willen we het woord project daarbij niet al teveel gebruiken. Het is voor ons van groter belang dat een van onze afgeronde ontwerpen aanvoelt alsof het op een organische manier is ontstaan, en niet dat er een heel team van mensen heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.

Recentelijk hebben wij het kantoor van luchtvaartdienstverlener Viggo in Eindhoven onder handen genomen. Een ander recent project is het interieur van het gemeentehuis van Waalre.

Meer weten over onze interieurontwerper voor Den Bosch?

We vertellen u graag meer over onze ontwerpen en hoe wij ervoor gaan zorgen dat ook uw interieur die make-over krijgt waar u gelukkig van wordt.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek met onze enthousiaste, gepassioneerde mensen. Wij gaan graag samen met u een interieur bedenken waar zowel u als uw gebruikers gelukkig van worden!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!