Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Reclassering Nederland, Amsterdam, daglichttoetreding | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerper Breda?

Interieurontwerper Breda

Het is van groot belang dat u goed nadenkt over het interieur van uw gebouw als u op het punt staat om het interieur te veranderen. Al voordat u een interieurontwerper voor Breda inschakelt moet u zelf een idee hebben wat u graag wil zien in uw directe omgeving. Als u voor uzelf een plaatje heeft gemaakt, gaat BuroBas hier mee aan de slag. Wij nemen uw idee, voegen hier aan toe en veranderen het een en ander, om zo tot een inrichting te komen die u en uw eindgebruikers echt inspireert. Wilt u bijvoorbeeld een gebouw waar mensen elke dag naartoe gaan om te werken? Of wilt u een gebouw waar mensen elke dag naartoe gaan om te werken en waar ze inspiratie uit hun omgeving kunnen halen, zich veilig voelen en het gevoel hebben dat ze hier thuishoren? In dat geval raden we u aan om ons voor uw nieuwe interieur in te schakelen.

Een nieuw interieurontwerp in Breda nodig?

Bij Burobas werken mensen die een echte passie hebben voor het ontwerpen van interieurs. Ze willen niet alleen dat u en uw eindgebruikers een prettige omgeving krijgen om in te leven, leren en werken, maar ook een omgeving waar ze zich veilig en thuis voelen.

Het is dan ook belangrijk voor ons om met u in gesprek te gaan, als wij een opdracht voor u gaan vervullen, maar ook met uw eindgebruikers. Zij zijn het die per slot van rekening het gebouw gaan gebruiken en die zich daar het meest thuis moeten voelen.

Aan de slag met een interieurontwerper voor Breda

Op onze website vindt u een groot aantal voorbeelden van projecten waar wij in de afgelopen tijd aan hebben gewerkt. We hebben ook in Breda meerdere projecten afgerond.

U kunt hierbij onder andere denken aan het gebouw van de GGZ Breburg, waar wij het interieur hebben verzorgd van de High & Intensive Care afdeling. Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gewoon een keer contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!