Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Woonpartners, Helmond, trappenhuis | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerp Maastricht?

Burobas voor uw interieurontwerp in Maastricht

Een nieuw interieurontwerp voor uw bedrijf of instelling uitwerken lijkt op het eerste oog eenvoudig. Wat leuke meubels en behang uit kiezen, passend kleurtje erbij, maar een goed interieur ontwerpen houdt meer in dan alleen een leuke aankleding. Elk bedrijf, instelling of gebouw heeft een eigen stijl en wordt anders gebruikt. Als interieurontwerper houden we daar rekening mee, zeker in een karakteristieke stad als Maastricht. Voor elke opdrachtgever maken wij een nieuw en uniek plan. Als we aan de slag gaan met een interieurontwerp, gaan we eerst om tafel met de opdrachtgever om goed te luisteren wat de eisen zijn en hoe de locatie door de mensen gebruikt gaat worden. Ook vragen de uiteindelijke gebruikers naar hun voorkeuren.

Unieke en betrouwbare interieurontwerper voor Maastricht gezocht?

Bij de interieur ontwerpen van Burobas staat de gebruiker centraal, dat zijn per slot van rekening de mensen die zich er in thuis moeten gaan voelen. Wij hebben geen standaard interieurontwerp dat we telkens weer uit de kast trekken. Elk project krijgt onze volle aandacht, want elke locatie en gebruiker is uniek. In nauw overleg met alle betrokkenen zoeken we naar de beste opties en mogelijkheden. Door een goede samenwerking ontstaat inspiratie en vertrouwen, want als alle neuzen dezelfde kant op staan komen we tot de beste resultaten.

Burobas, de juiste partner voor unieke interieur ontwerpen, ook in Maastricht

De beste interieur ontwerpen ontstaan volgens ons door samenwerking, kennisuitwisseling en door elkaar te inspireren. De architecten van ons veelzijdige architectenburo zetten telkens weer hun beste beentje voor. Gedurende het ontwerpproces en de bouw kunt u van ons volledige toewijding verwachtten. Burobas ontwikkelt interieurs voor onder andere scholen, de zorgsector en kantooromgevingen. Op onze website vindt u veel beeld en informatie waarmee we laten zien hoe we een interieur ontwerpen. We hebben ruime ervaring met project management en zijn gewend binnen de gestelde planning en financiële kaders te werken. Burobas is dé betrouwbare interieurontwerper voor nieuwe en bestaande locaties en uiteraard werken wij ook in Maastricht en omgeving. Met ons als partner bent u verzekerd van een eindresultaat waar de gebruikers jarenlang plezier van hebben. Samen creëren we interieur!

Hoe groot of klein uw kantoor of bedrijfsruimte ook is en of er één of meerdere scrumteams aan het werk zijn, wij kunnen voor elke situatie een stijlvol en passend interieur voor u uitwerken. Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!