Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Kusters, overlegruimte, high-end kantooromgeving, Oss

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurontwerp Amsterdam?

Op zoek naar een veelzijdige interieurontwerper voor uw locatie in Amsterdam?

Het lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig. Stoeltje hier, kleedje daar en een leuk kleurig behangetje aan de muur, maar een goed functionerend interieur heeft toch wel wat meer aandacht nodig. Elk interieurontwerp waar het team van Burobas zich over buigt is uniek, want voor ons is elke opdracht uniek. Ieder gebouw heeft zijn eigen gebruik, elke organisatie een eigen stijl en DNA en de eindgebruikers zijn overal verschillend. Om tot een goed functionerend interieurontwerp te komen, werken wij nauw samen met alle betrokkenen. Als alle neuzen dezelfde kant op staan komen we tot een interieurontwerp op maat, passend voor de locatie en prettig voor de gebruikers. We kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen en werken graag met u aan een passend ontwerp voor uw locatie in Amsterdam.

Interieurontwerp op maat: toegespitst op de locatie en gebruikers

Interieurontwerp op maat: toegespitst op de locatie en gebruikers

Bij ons staat de gebruiker centraal, want dat zijn uiteindelijk de mensen die zich er thuis moeten gaan voelen. Of het nu gaat om een school, een zorginstelling, organisatie, gemeente of bedrijf, elk ontwerp dat wij maken is uniek en volledig toegespitst op de locatie en de gebruiker. Voor elke opdracht kijken wij opnieuw, met een frisse blik, naar wat nodig is en gaan in gesprek met alle betrokkenen. We brengen de eisen van u als opdrachtgever in kaart en kijken hoe we die kunnen combineren met de voorkeuren van de gebruikers. Uiteraard hebben wij alle kennis in huis wat betreft de wettelijke eisen. Burobas heeft ruime ervaring met interieurontwerpen voor verschillende doeleinden en we zijn bekend met project management en het werken binnen planning en financiële kaders. Op deze website laten we diverse, door ons uitgevoerde interieurontwerpen zien. Kan uw locatie een nieuwe look gebruiken? Burobas werkt graag met u samen.

Burobas voor uw interieurontwerp in Amsterdam en omgeving

Ons team van enthousiaste en ervaren interieurarchitecten zet zich telkens weer voor de volle 100% in, om met alle betrokkenen tot een uniek ontwerp te komen. Door goede samenwerking groeit een interieurontwerp op een organische manier naar een uniek eindresultaat. Op deze manier wordt rekening gehouden met alle betrokkenen en zal de gebruiker zich thuis voelen in een goed functionerende en gezonde omgeving. Dankzij deze aanpak komen we telkens weer tot unieke interieurontwerpen en ons motto is dan ook: “samen creëren we interieur!”

Wij zijn op verschillende plaatsen in Nederland werkzaam. Zoekt u naar een veelzijdige interieurontwerper voor een locatie in Amsterdam? Dan maken wij graag kennis!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!