Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Nieuw kantoor Burobas | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Eindhoven?

De veelzijdige interieurarchitectuur van Burobas

Als u op zoek bent naar een interieurarchitect die scherp luistert naar de opdrachtgever en het passende ontwerp maakt, dan moet u bij Burobas zijn. De architecten van dit veelzijdige bureau zetten de eindgebruikers voorop als het om een nieuw ontwerp gaat. Uiteindelijk zijn zij degenen die in een nieuw interieur moeten gaan werken, leren en leven.

Burobas ontwikkelt interieurs voor de zorgsector, het onderwijs en kantooromgevingen en stelt de eindgebruikers centraal. Burobas gaat de dialoog aan met de gebruikers, om er achter te komen wat hen beweegt. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een interieurconcept dat verrast en inspireert, waarbij we ook gebruik maken van door onszelf ontworpen meubels.

De interieurarchitect voor Eindhoven

Een nieuw interieur voor een school, kantoor of zorginstelling ontwerpen vraagt om kennis op alle onderdelen. Het gebruik van de gebouwen en het interieur in scholen, kantoren en zorggebouwen is intensief. Burobas ontwerpt daarom robuust en tijdloos. Burobas baseert elk interieur op het DNA van de locatie en de gebruikers. Daarom zien onze ontwerpen er nooit hetzelfde uit. Het zijn uitnodigende omgevingen waar mensen graag verblijven. Burobas heeft jarenlange expertise in alle aspecten van interieurarchitectuur en kunnen ook uw organisatie helpen om de juiste afstemming te vinden van sfeer en functionaliteit.

Ook aan de slag met Burobas? Bekijk onze interieurarchitectuur projecten.

Toe aan een nieuw interieur voor uw organisatie?

Bent u voor uw organisatie ook toe aan een nieuw interieur, ontworpen door een interieurarchitect die al uw wensen omzet in een nieuw of bestaand gebouw?

Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Burobas voor een afspraak. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden van uw gebouw. Wij zijn dé interieurarchitect voor Eindhoven en omgeving die u graag verrast en inspireert!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!