Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

AxionContinu De Parkgraaf, restaurant revalidatiecentrum, interieurarchitect zorg, interieuradvies utrecht, interieurarchitect utrecht, restaurant wzc, bar met latten | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect zorg?

Interieurarchitect zorg

Interieurarchitect voor de zorg gezocht? Interieurarchitectuur in de zorg maakt deel uit van het welzijn van bewoners. Als interieurarchitect van uw zorginstelling vinden wij het belangrijk dat het gebouw een veilige en geborgen plek is met een groot gevoel van ‘thuis’, waar ook familie, vrienden en buurtbewoners graag komen. Als interieurarchitect in de zorg ontwerpen wij interieurs in gebouwen van nu, met accenten van vroeger en de blik op de toekomst.

Bent u benieuwd hoe wij uw wensen vertalen? Lees dan rustig verder op deze website. U ziet referenties, maar u leest ook waar wij voor staan. We willen bijdragen aan een veilige en inspirerende leefomgeving voor bewoners en voor medewerkers. Ook uw zorginstelling kan profiteren van een gespecialiseerde interieurarchitect. Contact opnemen? Bel of mail, we horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!