Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Utrecht?

Interieurarchitect Utrecht

Wat verwacht u van een goede interieurarchitect voor Utrecht? Wilt u dat deze braaf uw wensen opvolgt, een stel nieuwe meubels koopt en deze leuk voor u neerzet? Of verwacht u meer van interieurarchitectuur in Utrecht? Bij Burobas zijn we ervan overtuigd dat de wensen van de klant slechts als uitgangspunt moeten worden genomen en dat het onze taak is om deze wensen te overtreffen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van scholen, zorginstellingen en kantoren. We begrijpen dat je niet klakkeloos bij elk interieur dezelfde elementen kunt gebruiken, zelfs niet als dit een interieur is voor een zelfde branche. Iedereen heeft zijn eigen wensen, wat ook een reden is waarom we altijd ook met de eindgebruikers in gesprek willen gaan.

De interieurarchitect voor Utrecht

Op het gebied van interieurarchitectuur voor Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn nieuwsgierig en gaan elke nieuwe opdracht met een open geest aan. We luisteren naar onze opdrachtgevers, maar ook naar de mensen die een gebouw gaan gebruiken. Wij zijn van mening dat de juiste inzichten nooit alleen maar aan de tekentafel kunnen ontstaan. Bij Burobas werken 9 vaste mensen die dit idee delen, maar die wel allemaal hun eigen ideeën ter tafel brengen als er met een nieuwe opdracht moet worden begonnen.

Interieurarchitectuur met oor voor de eindgebruiker

Als we een nieuw interieur gaan ontwerpen, dan kijken we altijd goed naar het gebouw waar dit moet gebeuren. Wat voor sfeer ademt dit gebouw uit en wat is de DNA van de gebruikers? Wij zorgen er altijd voor dat u nooit het idee heeft in een strak bedachte ruimte rond te lopen, maar eerder in een plek die organisch is ontstaan. We denken bijvoorbeeld dat zorginstellingen best wat huiselijkheid en geborgenheid kunnen gebruiken. Meer weten? Wij staan altijd klaar als u vragen heeft. U kunt ook altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken, waarbij we samen gaan bekijken hoe we tot de ideale inrichting kunnen komen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!