Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, high intensive care, healing environment, interieuradvies tilburg, interieurarchitect tilburg, gangbeeld, gang ggz | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Tilburg?

Interieurarchitect Tilburg

U bent op zoek naar een interieurarchitect voor Tilburg? Een interieurarchitect die een goed doordacht plan opstelt om u en uw eindgebruikers gelukkig te maken? Neem dan contact op met Burobas. Een enthousiast team van mensen werkt met veel passie aan mooie projecten. Of eigenlijk… We zeggen wel projecten, maar voor ons is interieurarchitectuur veel meer dan dat. Wij bedenken interieurs waar grote groepen mensen werken, wonen of leren. Wij willen er samen met u ervoor gaan zorgen dat iedereen die zich in uw gebouw bevindt zich ook prettig voelt. Dit doen we door de gebruikers vooraf mee te laten denken in het proces. De ervaring leert dat dit leuk is en tot inzichten leidt die op de tekentafel nooit zouden ontstaan.

Interieurarchitectuur in Tilburg

De gebouwde omgeving en de interieurarchitectuur zijn van grote invloed op het welbevinden van de mensen die er wonen, werken of studeren. De juiste indeling van een ruimte zorgt ervoor dat mensen op het goede moment positief geprikkeld worden. Soms is het belangrijk dat er rust ingebouwd wordt en soms dynamiek. Burobas zet interieurarchitectuur in om daarop te sturen.

Het gaat meer en meer om het gevoel dat mensen hebben als ze zich in een bepaald gebouw bevinden. Het kan daarbij gaan om een zorginstelling waar mensen permanent wonen, maar ook om een schoolgebouw of een kantooromgeving.

Een ervaren interieurarchitect voor Tilburg

Burobas gaat graag voor u aan de slag en wij delen graag onze ervaring op het gebied van interieurarchitectuur in Tilburg. We hebben in uw regio al meerdere projecten succesvol afgerond en werken momenteel ook aan meerdere projecten in Tilburg en omgeving. U kunt daarbij denken aan onder andere Het Wereldhuis van zorggroep Elde in Boxtel en het interieur van woongroepen van Cello in Vught. Wilt u meer weten? U vindt op onze website informatie over ons bedrijf en onze projecten. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!