Interieurarchitect Het Nieuwe Werken

 

Op zoek naar een interieurarchitect het Nieuwe Werken? Interieurarchitectuur voor het Nieuwe Werken is één van onze expertises. We hebben voor diverse kantoren de werkplekken aangepast aan nieuwe eisen.

Opdrachtgevers willen dynamiek en flexibiliteit, maar werknemers moeten zich nog wel thuis voelen op hun nieuwe werkplek. Ook staat de tijd niet stil. En alle bedrijven – groot of klein – merken dat. On- en offline zijn haast niet meer van elkaar te scheiden, vast werken wordt meer en meer flexwerken en markten veranderen zó snel dat een snel reactievermogen één van de noodzakelijke ingrediënten voor succes is. Maar waar werkzaamheden, takenpakketten en (online) structuren continu veranderen, blijft de inrichting van het bedrijf vaak statisch. Het interieur groeit nog niet mee met het bedrijf, met alle gevolgen van dien. Waar interieur niet mee beweegt met de behoeften van de dagelijkse bedrijfsvoering, wordt verlies geleden.

Daarom hebben de doelen van jouw bedrijf een centrale rol in ons ontwerpproces.

 

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

BrabantWonen Oss, interieurontwerp kantoor, interieur wooncorporatie, interieurarchitect Het Nieuwe Werken | Burobas
TivoliVredenburg, muzikaal interieur, interieurontwerper Utrecht, flexwerken, het nieuwe werken | Burobas

Een moderner kantoor

 

Als interieurarchitect nemen wij het Nieuwe Werken serieus. We maken uw kantoor moderner, zonder uw bedrijfscultuur te verloochenen.

Hoe kunnen we uw kantoor verbeteren? We horen graag uw ideeën, zodat we de visie samen concreet kunnen maken. Ook kunt u meer lezen over interieurarchitectuur en het Nieuwe Werken op deze website.

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

We wensen u en uw werknemers veel werkplezier!