BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas

Interieurarchitect het nieuwe werken

Op zoek naar een interieurarchitect het Nieuwe Werken? Interieurarchitectuur voor het Nieuwe Werken is één van onze expertises. We hebben voor diverse kantoren de werkplekken aangepast aan nieuwe eisen. Opdrachtgevers willen dynamiek en flexibiliteit, maar werknemers moeten zich nog wel thuis voelen op hun nieuwe werkplek.
Als interieurarchitect nemen wij het Nieuwe Werken serieus. We maken uw kantoor moderner, zonder uw bedrijfscultuur te verloochenen. Hoe kunnen we uw kantoor verbeteren? We horen graag uw ideeën, zodat we de visie samen concreet kunnen maken. Ook kunt u meer lezen over interieurarchitectuur en het Nieuwe Werken op deze website.
We wensen u en uw werknemers veel werkplezier!

Projecten waar we trots op zijn:

Gemeentehuis Geldrop-Mierlo

Burobas ontwerpt het interieur van de publieksruimte en de kantoren voor het gemeentehuis Geldrop-Mierlo. Het betreft hier een verbouwing van een bestaand gebouw.

Vencocampus - Eersel

In het Brabantse Eersel is de nieuwbouw opgeleverd van het mulifunctionele gebouw, in de vorm van een ei. Het bouwen heeft een minimale impact gehad op het milieu, waarmee Venco Campus de kwalificatie Excellent Duurzaam (Breeam.nl) heeft ontvangen.

Wooninc. - Eindhoven

Voor het nieuwe kantoor van Wooninc. ontwikkelde Burobas een omgeving waarin medewerkers en bezoekers elkaar ontmoeten.