Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Het Nieuwe Werken?

Interieurarchitect Het Nieuwe Werken

Op zoek naar een interieurarchitect het Nieuwe Werken? Interieurarchitectuur voor het Nieuwe Werken is één van onze expertises. We hebben voor diverse kantoren de werkplekken aangepast aan nieuwe eisen.

Opdrachtgevers willen dynamiek en flexibiliteit, maar werknemers moeten zich nog wel thuis voelen op hun nieuwe werkplek. Ook staat de tijd niet stil. En alle bedrijven – groot of klein – merken dat. On- en offline zijn haast niet meer van elkaar te scheiden, vast werken wordt meer en meer flexwerken en markten veranderen zó snel dat een snel reactievermogen één van de noodzakelijke ingrediënten voor succes is. Maar waar werkzaamheden, takenpakketten en (online) structuren continu veranderen, blijft de inrichting van het bedrijf vaak statisch. Het interieur groeit nog niet mee met het bedrijf, met alle gevolgen van dien. Waar interieur niet mee beweegt met de behoeften van de dagelijkse bedrijfsvoering, wordt verlies geleden.

Daarom hebben de doelen van jouw bedrijf een centrale rol in ons ontwerpproces.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!