Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Wooninc., De Grijze Generaal, industrieel kantoorontwerp, WIJeindhoven, moswand, groene wand, lunchruimte, ontvangstruimte, kantoorontwerp | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect Amsterdam?

Burobas; de betrouwbare en veelzijdige interieurarchitect, ook voor uw locatie in Amsterdam

Het belang van een goed interieurontwerp wordt nog wel eens onderschat, maar het is uiteindelijk het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Daarom is het belangrijk dat een interieurarchitect zich goed verdiept in alle ‘ins en outs’ van de locatie en de wensen van de mensen die er gebruik van maken. Wat zijn de speerpunten voor de komende jaren? Hoe wilt u werken en hoe kunnen we rekening houden met een veranderende situatie in de toekomst? Dit zijn onder andere vragen die de interieurarchitecten van Burobas zullen stellen. Door goed overleg en samenwerking komen wij telkens tot een uniek ontwerp, waarbij de gebruiker centraal staat.

Interieurarchitectuur op maat: voor een goed functionerende en prettige omgeving

Of het nu gaat om ruimtelijkheid of huiselijkheid, interieurarchitectuur geeft een locatie een eigen karakter, zoals een stad als Amsterdam een eigen karakter heeft. Burobas heeft ruime ervaring met uiteenlopende projecten voor overheid, gemeentes, onderwijsinstellingen en voor de zorgsector. Volgens ons kenmerkt goede interieurarchitectuur zich doordat het een goed functionerende en gezonde omgeving is, waar de mensen die er dagelijks gebruik van maken zich prettig voelen. Uiterlijk en stijl is belangrijk, maar mag niet ten koste gaan van het welzijn van de gebruikers. Daarom overleggen wij altijd goed met alle betrokkenen, van opdrachtgever tot werknemer of bezoeker. Pas als wij alle vragen hebben beantwoord en de neuzen dezelfde kant op staan, komen wij tot een goed functionerend en uniek interieurontwerp, dat passend is voor de locatie en waarbij de gebruiker centraal staat.

Op zoek naar een betrouwbare interieurarchitect voor uw project in Amsterdam?

Het team van vakkundige en enthousiaste interieurarchitecten van Burobas zetten zich voor elke opdracht weer voor de volle 100% in om tot een uniek eindresultaat te komen. Elk interieurontwerp is volledig op maat gemaakt. Burobas staat bekend om interieurarchitectuur met eigenheid en wij hebben al vele ontwerpen naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers ten uitvoer gebracht. Wij werken door heel het land en onze interieurarchitecten gaan graag voor u aan de slag in Amsterdam. We hebben ruime ervaring met project management en zijn gewend om binnen de gestelde planning en financiële kaders te werken. Op onze website krijgt u een goede indruk van onze voltooide projecten en bij vragen staan wij u uiteraard graag te woord.

Nieuwsgierig geworden of Burobas de juiste interieurarchitect voor uw project in Amsterdam is? Wij maken graag kennis en kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!