Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

ViVa! Zorggroep, Meerstate, ontvangstbalie entreegebied | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies zorg?

Interieuradvies zorg

Gezocht op ‘interieuradvies zorg’? Zoek dan niet verder. Interieuradvies voor zorginstellingen is een vak apart. De reden dat interieuradvies voor de zorg bijzonder is, heeft te maken met de gebruikers van het gebouw. De gebruikers verdienen onze maximale aandacht, zodat zij zich veilig, prettig en vertrouwd voelen. Door onze jarenlange ervaring, weten we hoe ons interieuradvies zorginstellingen verder helpt.

Een fijne omgeving heeft een helende werking op bewoners. Zeker voor ouderen, ouderen met dementie en zieken is een veilige, vertrouwde en aangename omgeving van levensbelang. Wilt u zien welke zorginstellingen we interieuradvies hebben gegeven? Dat kan online. Indien u specifieke vragen heeft over interieuradvies in de zorg, dan vragen we u vriendelijk om contact op te nemen. Onze gespecialiseerde ontwerpers horen graag van u!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!