Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel activiteitencentrum, restaurant | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies verstandelijke gehandicaptenzorg?

Het belang van een passend interieur voor de verstandelijk gehandicaptenzorg

Omdat het interieur de identiteit weerspiegelt van de organisatie, bewoner of gebruiker, is het van groot belang dat dit goed is afgestemd op de doelgroep die er uiteindelijk gebruik van gaat maken. Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat het interieurontwerp voor de verstandelijk gehandicaptenzorg kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Hieruit blijkt onder andere dat het ‘thuis’ gevoel van groot belang is. Het kan ongewenst of geagiteerd gedrag verminderen. Hierdoor hoeven begeleiders hen minder vaak te kalmeren of gerust te stellen, wat een normaal dagritme zal bevorderen. Bovendien zullen vrienden en familie het ook meer als een thuis ervaren en graag op bezoek komen. Zo kan een goed afgestemd interieur een heleboel betekenen voor de mensen binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg.

Interieuradvies voor verstandelijk gehandicaptenzorg is maatwerk

Om een echt gevoel van ‘thuis’ te creëren is het belangrijk om ook de bewoners en familie te betrekken. Burobas werkt altijd nauw samen met alle betrokkenen en dat is voor de verstandelijk gehandicaptenzorg niet anders. Ook de bewoners worden hierbij betrokken. Zij zijn per slot van rekening geen gasten, het is hún thuis. Wij gaan 1 op 1 in gesprek met alle betrokkenen en komen op die manier met een passend en uniek interieurontwerp op maat. Hierbij staat de gebruiker centraal, maar verliezen wij uiteraard veiligheid, robuustheid, makkelijk onderhoud en duurzaamheid niet uit het oog. Wij kunnen, na het in kaart brengen van alle voorkeuren en eisen, de bewoners een op hun situatie afgestemd aantal keuzeopties voorleggen. Daardoor hebben zij zelf ook een stem in de inrichting van hun omgeving. Denk daarbij aan meerdere keuzes uit goed samengestelde kleurpaletten voor gordijnen en wanden, maar ook zorgen we voor een eigen plekje van elke bewoner, zoals bijvoorbeeld een puzzeltafel voor een fervent puzzelaar.

Samen werken aan het interieurontwerp voor uw locatie in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Wij zijn er van overtuigd dat een goed afgestemd interieur binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg zal bijdragen aan een prettige woon- en werkomgeving voor alle gebruikers. Bij onze ontwerpen staat de gebruiker altijd centraal, maar houden wij uiteraard ook met een scherp oog de eisen van u als opdrachtgever in de gaten. Burobas heeft ruime ervaring met verschillende projecten voor onder andere bedrijven, organisaties, gemeentes en onderwijs- en zorginstellingen. Ons team van ervaren interieurarchitecten is bekend met project management en het werken binnen de gestelde planning en financiële kaders. Zo komen wij samen met u tot een passend interieurontwerp, binnen het beschikbare budget en de gestelde tijdsplanning. Bent u op zoek naar een veelzijdig architectenburo voor een interieurontwerp of interieuradvies binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg? Onze gegevens vindt u op de contactpagina. Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!