Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies vastgoed?

Interieuradvies voor vastgoed

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het geven van interieuradvies voor vastgoed? Dan gaan wij graag eens met u om tafel zitten. Bij Burobas werken mensen die als geen ander weten wat er tegenwoordig van een goede inrichting wordt verwacht. Het zijn enerverende tijden voor bedrijven, waarin de ene technologische innovatie de andere in rap tempo opvolgt. Er worden heden ten dage daardoor andere eisen gesteld aan het interieur van een bedrijf. Mensen hoeven niet meer altijd op hun kantoor te zitten om te kunnen werken. Is het dan nog wel nodig dat iedereen een eigen kamer of plekje heeft? Wij gaan hier graag eens met u over in gesprek.

Vastgoed interieuradvies op maat

Als vastgoedstylist staan we klaar om voor uw bedrijf een mooie, inspirerende inrichting te bedenken. We hebben vele jaren ervaring op dit gebied en weten bijvoorbeeld alles van het nieuwe werken. Mensen willen graag aan de slag gaan in een omgeving die ze inspireert. Op een werkplek die open en flexibel is en waar innovatie en inspiratie aan de orde van de dag zijn. Voor interieuradvies voor vastgoed dat daarop inspeelt kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen met het ontwerpen van een interieur waar u en uw mensen met plezier in werken.

Meer weten over ons werk als vastgoedstylist?

Indien u meer wilt weten over wat wij op het gebied van vastgoed interieuradvies allemaal kunnen betekenen, kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen met het maken van een goede keuze als het op het inrichten van een interieur aankomt. We hebben onze contactinformatie elders op onze website staan, hier vindt u ook uitgebreide informatie over ons bedrijf en eerdere interieurs die wij hebben ontworpen. Zo krijgt u alvast een goede indruk van wat u van ons mag verwachten als wij voor u aan de slag gaan.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!