Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Gemeente Bergen, De Beeck, ontwerp raadzaal | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Utrecht?

Interieuradvies Utrecht

Voor interieuradvies in Utrecht dat verder kijkt dan wat er al eerder gemaakt is, moet u bij Burobas zijn. Burobas is een interieuradviseur voor Utrecht waar u er op kunt rekenen dat er iets bijzonders ontstaat. Wij gaan met u om de tafel zitten om uw wensen met u door te nemen, maar spreken ook met de eindgebruikers van uw gebouw. Op deze manier krijgen we inzichten die we niet zouden kunnen krijgen als we alles vanachter onze tekentafel zouden hebben geregeld. We gaan graag met de eindgebruikers in gesprek om op die manier de inrichting te kunnen produceren waar zij zich het prettigst in voelen.

De interieuradviseur voor Utrecht

Als u Burobas voor u aan de slag laat gaan, dan kunt u al uw verwachtingen opzij zetten. Ons team wil niet met een inrichting komen waarvan u er al zoveel heeft gezien. Wij gaan aan de slag met materialen en inzichten die uniek zijn en die een resultaat opleveren dat u nooit had kunnen verwachten. We hebben op deze manier al heel wat verschillende interieurs ontworpen, voornamelijk voor zorginstellingen, scholen en bedrijven. We zijn geen bedrijf dat standaard een aantal interieurs voor u klaar heeft staan, elk interieur is helemaal op uw wensen en die van de eindgebruikers afgestemd.

Wat verwacht u van interieuradvies in Utrecht?

Als u van een interieuradviseur verwacht dat deze gewoon wat meubels leuk neerzet en een behangetje opplakt, dan raden we u aan om contact op te nemen met een ander bedrijf. Burobas doet veel meer dan dat. Bij ons moet een interieur een gevoel en een sfeer uitdragen waar u en uw gebruikers zich goed bij voelen.

Op onze website vindt u meer informatie over onze filosofie en voorbeelden van interieurs die wij hebben ontworpen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan dan met u in conclaaf om te bekijken wat uw wensen zijn, waarna wij gaan bekijken hoe wij deze kunnen overtreffen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!