Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aafje De Twee Bruggen, corridors, Rotterdam | Burobas
Aafje De Twee Bruggen, corridors, Rotterdam | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Rotterdam?

Interieuradvies voor uw locatie in Rotterdam nodig

Burobas is een architectenburo dat al vele projecten heeft opgeleverd. Wij zijn als interieuradviseur werkzaam op diverse locaties, ook in Rotterdam en omgeving. Samen met u kijken we graag naar de wensen en mogelijkheden voor uw project. We gaan daarbij altijd grondig te werk, want elk interieurontwerp moet aan vele eisen voldoen. De wettelijke eisen en normen uiteraard, maar ook de opdrachtgever en de uiteindelijke gebruikers hebben hun voorkeuren en wensen. De gebruikservaring van een bezoeker is anders dan die van een medewerker, terwijl een opdrachtgever weer op andere punten let. Wij brengen dit alles goed in kaart voor wij een interieuradvies voor u opstellen. Burobas heeft ruime ervaring als interieuradviseur voor onder andere gemeentes, overheden, bedrijven, organisaties en zorg- en onderwijsinstellingen.

Interieuradvies op maat: voor een uniek en goed functionerend eindresultaat

Door onze betrokken werkwijze komen wij elke keer weer met een uniek en op maat gemaakt interieuradvies. Voor ons is een interieurontwerp pas geslaagd als het goed aansluit bij de functie van het gebouw, de stijl en het DNA van het bedrijf of organisatie en dat de mensen die er gebruik van maken zich thuis voelen in een prettige en gezonde omgeving. Omdat wij zo nauw samenwerken met alle betrokkenen krijgen we een goede indruk van wat de mogelijkheden voor uw locatie kunnen zijn en kunnen we u voorzien van een uniek en optimaal uitgewerkt interieuradvies. De architecten van Burobas laten zich telkens weer inspireren om tot unieke eindresultaten te komen. Wij zijn werkzaam op verschillende locaties in het land en gaan graag met u aan de slag voor een interieuradvies dat passend is voor uw project in Rotterdam.

Burobas is dé interieuradviseur met eigenheid en stijl, ook voor Rotterdam

Is uw gebouw toe aan een nieuw interieur en bent u op zoek naar een veelzijdige interieuradviseur voor een bestaande óf nieuwe locatie, dan maken wij graag kennis! Wij stellen voor u een interieuradvies op dat goed aansluit bij de functie van het gebouw, met oog voor de gebruiker. Uiteraard kijken wij daarbij ook naar duurzaamheid en de mogelijkheid van hergebruik van bestaande materialen. Op de website vindt u meerdere door ons voltooide projecten. Bent u benieuwd of wij voor u een passend interieuradvies kunnen opstellen? Neem contact met ons op en bij vragen staan we u uiteraard graag te woord. Wij kijken uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!